Zvijezde / Domaće zvijezde

Balkanska žena-zmaj nakon deset godina vraća se u zagrebačku Arenu: 'Godine me nisu promijenile'

Deset godina nakon velikog zagrebačkog koncerta, poznata regionalna pjevačica vraća se na isto mjesto - a sve kako bi proslavila 35 godina uspješne karijere

Lepa Brena vraća se nakon 10 godina u Zagreb i to velikim nastupom u zagrebačkoj Areni sa svojom turnejom 'Zar je važno da l' se peva ili pjeva.'Tim smo povodom razgovarali s jednom od najvećih zvijezdi naše regije.

Zanimljivo ime pjesme i turneje komentirala je uvjerljivo: "Ja se svih ovih godina nisam mijenjala i ne mijenjam ni boji perja niti mijenjam perje. Svi koji me znaju razumiju da nisam plašljiva i ne odstupam od svojih stavova."

 

 

Glazbena zvijezda potvrdila nam je da će nastupati prvi put nakon 10 godina u Zagrebu, ali često je u Hrvatskoj gdje ima mnogo prijatelja i obožava vrijeme provoditi na našoj obali. Sad će ti trenuci biti još ljepši, budući da je Brena nedavno postala baka. 

"Aleksandra nam je rodila zaista jedno biće koje cijela obitelj obožava i to je jedna vrsta ljubavi koja se ne može usporediti s niti jednim drugim osjećajem", otkrila je Brena i dodala da joj je bilo bitno da bude "veliki prijatelj svojim snahama i kao rezervna majka na koju se uvijek mogu osloniti."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PINK DAY���VISTA HILL ROSE PREMIUM❤️��Muzej Mimara Zagreb

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Mar 30, 2019 at 9:50am PDT

 

Brena nije imala žensku djecu, ali zna što bi poručila mladim ženama: "Želim im da znaju voljeti i poštovati, ali i da nauče sebe i partnera na kompromise. Puno je bolje od jednog odnosa napraviti ozbiljno prijateljstvo."

Izgled nije sve, ali Lepa Brena ne krije da itekako vodi računa o svom izgledu. 

"Ja sam ipak Lepa Brena! Odlučila sam da optimziram bude moj životni pravac i uvijek moram biti lijepa i dotjerana i o tome jako vodim računa, a posebno o svojoj prehrani"; objasnila je. 

Više pogledajte u prilogu.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!