Zvijezde / Domaće zvijezde

Franka Batelić godinu dana nakon svog nastupa na Eurosongu: 'To je bio najemotivniji trenutak mog života'

Franka Batelić prije godinu dana pjevala je na pozornici Eurosonga, a što nam priprema novoga i kako izgleda bračni život s Vedranom Ćorlukom otkrijte u nastavku

"To je nešto što sam čekala cijeli život i čemu sam sanjala. Nastup na Eurosongu bio je sigurno najemotivniji trenutak i nastup u mom životu", prisjetila se Franka Batelić godinu dana nakon svog nastupa na najvećem glazbenom natjecanju.

Da je Eurosong groznica i dalje trese pokazala je i nedavno svojim Instagram pratiteljima pa je tako objavila fotografiju s pozornice i podijelila emocije. Prošle se godine kući vratila bez zapaženog plasmana, ali ovaj je put sve pratila na malom ekranu. 

 

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

" Nisam mogla gledati Eurosong kao normalan gledatelj. Jednostavno osjećam tu tremu koju imaju izvođači tog trenutka na pozornici. Bio mi je super Eurosong, Roko je to odlično odradio."

Ljubav prema njezinom životnom favoritu, nogometašu Vedranu Ćorluki često je odvede u Moskvu. Sve slobodne trenutke u ruskoj prijestolnici koristi da napuni baterije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

rêveuse ⭐️

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on May 2, 2019 at 3:30am PDT

 

"Uživam, učim, šećem, družim se s Vedranom i psom i to je to."

Upravo joj je suprug Vedran bio najveća podrška kada se, nakon četverogodišnje stanke, početkom prošle godine vratila na glazbenu scenu

"Nisam mogla ni sanjati da će ljudi tako dobro prihvatit i moje pjesme", rekla je.

Hladnu Moskvu ovih dana zamijenila je kišnim Zagrebom kako bi radila na novoj pjesmi koja izlazi već sljedeći mjesec. Vremena je pronašla i za nešto sasvim drugačije. Čini se kako je pravi trend među pjevačima i glumcima sinkronizacija crtanih filmova. Tako je Vedranova Franka postala Aladinova Jasmina.

 

 

"Ovo je prvi put da sam zapravo glumila odnosno dala glas kompletnoj sinkronizaciji lika Jasmine i bilo je genijalno, nezaboravno, fenomenalno i uvijek bi to ponovila."

Pjesme, crtani filmovi,a možda i mjuzikl. Franka nastavlja niz i povećava apetite te se nada baciti i u kazališne vode. No, gdje god je život odveo - jasno je tko će biti uz nju. Kad je ljubav u pitanju, svima je jasno da su  gospodin i gospođa Ćorluka osvojili ljubavni jackpot.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!