Zvijezde / Domaće zvijezde

Omiljeni voditelj ponovno u glumačkim vodama: Pogledajte kako se Zoran Šprajc snašao u snimanju spota

Omiljeni je voditelj ponovno krenuo u glumačkom smjeru, a vi pogledajte kako se ovoga puta snašao pred kamerama

Voditeljsku fotelju 'RTL Direkta' Zoran Šprajc nakratko je zamijenio izletom u glumačke vode. Razlog? Suradnja s glumicom i pjevačicom Madom Peršić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zoran Onaj Šprajc (@zoransprajc) Sij 15, 2019 u 11:19 PST

 

"Pa kažu da sam se dobro snašo, ali istina je i da uloge nisu zahtjevne. U jednoj sam ulozi konobar, u drugoj sam roštilj majstor, u trećoj sam bodyguard. Ne traži se od mene puno, nego samo da stojim negdje u kadru i glumim da sam to što kao nisam", rekao je omiljeni voditelj. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>Zoran Šprajc se vratio u prošlost i nasmijao fanove fotografijom iz mlađih dana

On je jedan od najpoznatijih i najnagrađivanijih televizijskih lica u Hrvatskoj, a ovo mu nije glumački debi. Upravo su kamere Exkluziva prve zavirile na set "Pogrešnog čovjeka" gdje je Šprajc hrabro uskočio u cipele inspektor Tomasa. 

(FOTO: RTL) 

"Ono je bila ozbiljnija uloga s nekim tekstom, trebao sam se pripremati i naučiti, a ovdje nema puno priprema, ali ima puno posla čekanja. Znači nevjerojatno je da se jedan spot od tri minute snima valjda već treći, četvrti tjedan. Jedna scena od 10 sekundi po šest sati. Tako da s te strane malo je zahtjevnije, ali sam sam to tražio", priznao je voditelj.

>>Zoran Šprajc pokazao kako se opušta na odmoru pa zaradio komplimente: 'Vi ste Gospodin Savršeni' 

A tko zna bi li Zorana vidjeli u svim ovim ulogama da nije multitalentirane Made. Nesuđena liječnica i glumica  po novome je postala i pjevačica. "Zapravo ja Zorana poznam odavno samo on mene ne pozna. Ja ga znam s malih ekrana i obožavam ga", rekla je Mada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mada Peršić (@malamadafakat) Svi 29, 2019 u 11:46 PDT

 

Ova zanosna 31-godišnja bivša kandidatkinja RTL-ova showa Top Model ne krije kako je upravo Zoran Šprajc bio idealan kandidat za sve uloge u njezinom prvom spotu.  "Svi ga obožavaju na setu zato što sve odradi od prve i najšarmantniji je. S njim ima najmanje problema. Snašo se fenomenalno. Ljudi, zovite ga u filmove, nećete požaliti, čovjek je rođeni glumac", našalila s Mada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mada Peršić (@malamadafakat) Svi 25, 2019 u 11:48 PDT

 

U životu ove zabavljačice, gluma je i dalje na prvom mjestu, no velikih planova ne nedostaje. Kako je krenula, novopečena pjevačica Mada uskoro bi mogla uskočiti i u neke nove cipele. Do tada, svi joj predviđaju zarazni ljetni hit. Između ostalog i Šprajc. Zoran Šprajc.  

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!