Zvijezde / Domaće zvijezde

Stjepan Hauser i dalje traži onu pravu: 'Želim ženu koja ne pati na torbice i marke'

Poznati violončelist otvorio nam je vrata svoje luksuzne vile i otkrio što traži u onoj pravoj, ali i svoje ekskluzivne glazbene planove

"Osam godina ludila, 200 letova godišnje. Obilaziš cijeli svijet konstantno, država za državom, grad za gradom, hotel za hotelom. Ne znaš gdje si, što si i tko si", przinaje prvo violončelo Lijepe naše, Stjepan Hauser

Priznaje kako su ga koncerti i putovanja iscrpili, ali mir je pronašao u svojoj ljetnoj oazi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pozdrav iz Rovinja ;)

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Jun 2, 2019 at 6:21am PDT

 

"Obožavam provoditi vrijeme u prirodi, to me opušta. Meditiram puno, radim na sebi i posvećen sam duhovnosti", objašnjava i dodaje kako "tek sad prolazi pubertet." Upravo zato uživa u svojoj luksuznoj rezidenciji gdje ima i igraonicu.

Godine ovom 32-godišnjaku ne znače ništa. No, priznaje sve bi bilo ljepše u dvoje. 

"Gospodične diljem Hrvatske, ako gledate -tražim ženu. Materijalizam mi se gadi. Možda ispadam kontradiktoran zbog ove kuće, ali ja sam to zaradio. Volio bih naći ženu koja je isto tako skromna i odgojena na takav način. Da ne pati na torbice, marke i pokazivanje."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey baby, wanna be my cello? �

A post shared by HAUSER (@hausercello) on May 9, 2019 at 6:46am PDT

 

Član svjetski popularnog dvojca 2Cellos unatoč pauzi ne miruje.

"Uskoro idem u London i jako sam uzbuđen zbog toga. Snimam solo debitantski album i svirat ću s londonskim simfornijskim orekstrom."

Dok čekamo njegov album, Hauser se prisjetio suradnje s neprežaljenim Oliverom Dragojevićem čije pjesme uvijek rado izvodi. 

"Oliver je jedan, jedini i najveći. Zbilja je bio i ostao broj jedan. Ja sam njegov najveći fan za sva vremena", dodao je.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!