Zvijezde / Domaće zvijezde

Sementa Rajhard otkrila čime ju je osvojio budući suprug, ali i kako je bilo odrastati u lunaparku

A što bi izdvojila kao svoje tri najbolje karakteristike, kako je izgledao njezin glazbeni početak i zašto je upisala pravo, saznajte u videu

Danas je u naš mali studio došla poznata pjevačica i glumica Sementa Rajhard koja je pred kamere prvi put stala upravo na našoj televiziji i to u showu Hrvatska traži zvijezdu prije deset godina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) Svi 31, 2019 u 12:37 PDT

Sementa se i dan danas rado prisjeća tih dana. "Show mi je tada zaista otvorio mnoga vrata i očvrsnula sam zbog njega, a tada su počeli i razni angažmani. Kada bih vratila vrijeme, ništa ne bih promijenila", rekla je Sementa. S nekim kandidatima je i dalje ostala u prijateljskim odnosima jer smatra kako je međusobna podrška iznimno važna. "Važno je biti si podrška u bilo kojoj umjetnosti, bili to gluma, pjevanje ili ples", zaključila je. 

A nedavno je ova pjevačica izdala i svoj novi singl pod nazivom "Sirene". "Reakcije fanova su jako dobre, čini se kako je pjesma catchy te kako brzo 'ulazi u uho', a to je meni jako bitno", rekla je. 

"Jako volim sevdah pjevanje, ali u ovim modernim izdanjima pa ćemo nešto u tom stilu možda i posnimiti nešto u budućnosti", otkrila nam je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) Svi 23, 2019 u 11:21 PDT

Zbog uloge u jednoj seriji, imala je priliku stati na pozornicu i pjevati s Halidom Bešlićem, a ova lijepa pjevačica već zna s kime bi rado surađivala kada je glazba u pitanju: "Definitivno Doris Dragović. Sve moje prijateljice i ja volimo slušati njezine pjesme te je jako volim i cijenim kao izvrsnu glazbenicu i umjetnicu", otkrila nam je.

Ono što izdvaja Sementu od svih ostalih na našoj sceni je činjenica da je odrasla u lunaparku. Nikada nije na jednom mjestu boravila dulji vremenski period, a škole je mijenjala na tjednoj bazi. No, kaže kako taj period života nikada ne bi promijenila.

"Jedino negativno je bilo to što bih se ja taman sprijateljila, a mi bi već selili na drugo mjesto, a s time i ja u drugu školu. Zaista cijenim taj život i ne bih ga mijenjala jer me naučio i priviknuo na neke situacije u budućnosti", rekla je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) Tra 27, 2019 u 10:43 PDT

 

Uz to što joj je karijera uvijek u usponu, Sementi cvate i ljubavni život pa se tako prošle godine zaručila. Iako nam nije otkrila ništa kada je riječ o pripremama za svadbu, rekla nam je čime ju je to osvojio njezin zaručnik. "Bitno je da muškarac bude svoj, bez glumatanja i da ima svoju viziju za život i budućnost", rekla je kratko i jasno.

A što bi izdvojila kao svoje tri najbolje karakteristike, kako je uopće izgledao njezin glazbeni put i zašto je upisala pravo, saznajte u videu. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!