Zvijezde / Domaće zvijezde

Prizor za pamćenje: Tonči Huljić priredio spektakl na Tomislavcu, pridružila mu se kći Hana

Tonči Huljić i Zagrebačka filharmonija priuštili su nezaboravan nastup na zagrebačkom Tomislavcu

"Mi smo radili na ovome šest mjeseci za ovih dva sata. Moram reći da sam iscrpljen, uvjeti su nehumani po ovoj vrućini", priča nam legendarni Tonči Huljić nakon uspješnog spektakla na Tomislavcu.

Usprkos nesnosnim vrućinama i najavi kiše, kombinacija Tončija Huljića i Zagrebačke filharmonije na zagrebačkom Tomislavcu bila je događaj koji se ne propušta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njegov je nastup poprimio novu dimenziju dolaskom njegove kćeri Hane na pozornicu, a sve je iz prvih redova pomno pratila njegova supruga Vjekoslava.

"Ja sam prezadovoljna. Znam koliko energije, živaca, ljubavi i želje je uložio u sve ovo", ispričala nam je ona.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Orkestralne obrade hitova poput Oliverove "Dvaput san umra" i ostale Huljićeve klasike pa tako i one starog Magazina te vruće ljetne noći pjevušila je i nekadašnja pjevačica istoimenog benda, Jelena Rozga, koja nije krila oduševljenje viđenim.

"Toliko sam sretna i ponosna, čula sam ovo sve dok se radilo i pripremalo. Bilo je zaista čarobno", otkrila je.

Tončijeve pjesme su baš one koje nemaju rok trajanja i u bilo kojem izdanju, imaju svoju publiku, a to je prepoznala i Zagrebčaka filharmonija.

Jedan je Huljić, Tonči Huljić, predsjednik RTL-ova žirija 'Zvijezde - ljetni hit' . Pravi gospodin i kada je u pitanju modni stil. Kako se Tonči spremao za nastup godine, otkrijte u prilogu jer su slavnog pjevača pratile kamere Exkluziva.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!