Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Od bucmaste Nine do prezgodne Lane: Glumica Lana Gojak otkrila tajnu svoje transformacije

Gledatelji je pamte kao Ninu iz serije 'Ne daj se, Nina' gdje je ljepuškasto lice skrivala debelim naočalama, a višak kilograma širokom odjećom

Pulska glumica Lana Gojak nekada je bila neugledna 'Nina'. Cijeli je život vodila borbu s kilogramima sve do prije tri godine kada je otkrila svoju novu ovisnost - o trčanju. Na vrijeme je shvatila da je u zdravom tijelu zdrav duh, pa u službi ljepote i zdravlja svakodnevno otrči čak desetak kilometara.

"Mislim da sam shvatila da sam ovisna kad sam krenula na gostovanja s predstavom i kad bih brojala koliko neću trčati. Onda sam uočila da stavljam tenisice u kofer i da ću radije izbaciti haljinicu i ubaciti opremu za trčanje", priča nam.

 

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

To je, čini se, bio odličan potez. Za ovakvo tijelo Lana se dobro iznojila, a svi portali ovih dana prenijeli su vijest kako je od 'ružnog pačeta' postala model. Bliže istini ipak je činjenica da je njezina top linija, u velikoj konkurenciji Ecije Ojdanić i Ivane Delač, oduzela svu pažnju, toliko da nitko nije ni primjetio da je to bila kampanja posvećena isključivo kosi i frizurama.

"Na kraju je ispala cijela pomama oko toga kako je nekad 'ružna Nina' danas model za kupaće kostime. E, pa još nisam model za kupaće. Možda ako se ukaže prava prilika", objašnjava.

 

 

Još uvijek se drži kazališnih dasaka i TV ekrana. No, glumački svijet zna biti itekako okrutan, a zbog težine su joj znali prigovarati još kao 18-godišnjakinji.

"Bilo je svega. Od toga da ti kažu da si premlad za ulogu do toga da si prekrupan za ulogu. Jednom sam čak čula da predobro glumim, ali mislim da je to bila neka 'spika."

Spika ili ne, ova 35-godišnja Puljanka na dan kada je diplomirala dobila je i čuvenu ulogu u seriji 'Ne daj se Nina' i time pokazala da itekako može i zna. 

"Baš sam nedavno čistila stare papire i naletila sam na neke članke iz perioda 'ružne Nine.' Odmah mi je bilo jasnije zašto se ljudi toliko čude", rekla je.

No, njeno vrijeme u glumačkom svijetu tek dolazi. Sada je u punoj snazi i spremna za vjenčanje sa svojim zaručnikom, redateljem Sinišom Bajtom. Prsten na ruci, nova linija, i nove uloge - ovu glumicu baš je krenulo. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!