Zvijezde / Domaće zvijezde
Gibonni oduševio publiku u vinkuranskom kamenolomu Cave Romane
Nu - nu production d.o.o.

jedan jedini

Gibonni oduševio publiku u vinkuranskom kamenolomu Cave Romane

Gibonni je sinoć razgalio publiku u dubkom punom vinkuranskom kamenolomu koja ga je s oduševljenjem dočekala na Festivalu Rocks&Stars @ Cave Romane i nagradila i s pozivom na bis

Očekivati je da Gibini koncerti budu besprijekorni jer se istinski talent jednostavno prepoznaje, ali u starom se rimskom kamenolomu desilo pravo glazbeno čudo, mirakul, jer fenomen zvan Gibonni zna razoružati svako srce i preporoditi dušu na uvijek iznova originalan i neponovljiv način. 

(FOTO: Nu - nu production d.o.o.) 

>>Gibonni i Zoran Predin na Rocks&Stars @ Cave Romane festivalu

"Činim pravu stvar", "Sreća", "Hodaj", "Tempera", "Libar", "Cesarica", "U ljubav vjere nemam", samo je dio bogatog Gibinog repertoara u kojima je uživala vinkuranska publika na Festivalu Rocks&Stars @ Cave Romane.

Izuzetna komunikacija s publikom itekako utječe na Gibinu umjetnički karizmu, a ono što ga čini vrhunskim meštrom je komunikacija s njegovim glazbenim timom. Malo je frontmen glazbenika koji znaju motivirati više od dva sata svoj glazbeni tim tako da dišu kao jedno, a upravo to Gibonni čini s iznimnom lakoćom.

(FOTO: Nu - nu production d.o.o.) 

Uz Gibu na Rocks&Stars @ Cave Romane festivalu nastupili su i njegovi glazbeni gosti-prijatelji, Urban te Hojsak&Novosel duo. Čuti izvedbe "Budi moja voda" i "Judi, zviri i beštimje" u Gibonni & Urban duetu u starom kamenolomu je doživljaj koji bi rado zarobili u magičnu kutiju koju bi krišom otvarali kada vam baš i nije dan. Sigurno će se još dugo dugo pamtiti i prepričavati Gibin nastup u Vinkuranu.

(FOTO: Nu - nu production d.o.o.) je

>>Medulinska rivijera spremna za spektakl: Rocks&Stars @ Cave Romane festival dovodi najjača glazbena imena

Program Festivala Rocks&Stars @ Cave Romane nastavlja se 25.7. nastupom stand up komičara Vlatka Štampara, a 29.7. Zoran Predin u suradnji s Damirom Kukuruzovićem Django Group predstavlja svoji novi studijski album posvećen najvećem Arsenu Dediću.

Kraj srpnja, 31.7., rezerviran je za višejezičnu edukativnu predstavu "The Istrian stories by Robert Raponja" koju organizatori poklanjaju publici. Program u kolovozu započinje 8.8. nastupom Umberta Tozzia, 12.8. nastupit će Abbazzia, ABBA tribute band, a završnica festivala bit će 17.8. kada u Vinkuran dolazi glazbena diva Josipa Lisac

Organizaciju Festivala potpisuju Medulinska rivijera i RTL music uz podršku Općine Medulin i Turističke zajednice Općine Medulin. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!