Zvijezde / Domaće zvijezde

Mladi i zaljubljeni: Marko i Nela otkrili jesu li spremni za brak i gdje su otišli na prvi spoj

Ima samo 24 godine i iza sebe vojsku, vjerojatno tužnih obožavateljica, jer je Marko Kutlić već godinu dana u sretnoj vezi s Antonelom Đinđić. Hoće li uskoro zazvoniti svadbena zvona?

Ovaj samozatajni duo nagrađen je za najbolji celebrity par. Miljenik ženske populacije, Marko Kutlić i Antonela Đinđić privatan život ne vole komentirati, ali svoju ljubav, tvrde, nisu skrivali. 

>>Marko Kutlić: 'Nekada sam si zamišljao svjetsku karijeru na velikim pozornicama, no onda se dogodio 'klik''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Kutlić (@markokutlic) Svi 14, 2019 u 12:50 PDT

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ja nikad nisam mislio da će toliki dio moje privatnosti toliko zanimat druge ljude. To je neki razlog zbog kojeg sam imao želju da se to zadrži onako sa strane i da se ne priča o tome", rekao je Marko na što je Nela dodala kako je to jednostavno dio njihovog posla i nešto na što se trebaju priviknuti.  

>>Marko Kutlić i Antonela Đinđić svoju ljubav pretočili u zajedničku pjesmu

Iako je ovaj nerazdvojni par ljubav obznanio duetom "U zagrljaju spašeni", snage će ponovno udružiti nakon prve svađe. "Snimili smo duet dok smo sretni, sad moramo čekati da se posvađamo pa da snimimo novi u procesu mirenja", našalio se Marko. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Kutlić (@markokutlic) Svi 11, 2019 u 1:51 PDT

 

Ovaj 24-godišnjak vjeru u ljubav i dalje ima, no ne vidi se tako skoro ponovno pred oltarom. "Ja sam odlučio biti dečko do starosti. Bit ćemo cura i dečko, držat ćemo se za ruke, nosit ćemo poderane traperice i to je to, nećemo nosit nikakvo prstenje", kaže pjevač.  

Upravo po osmjesima ovih mladih glazbenika vidi se da ljubav cvjeta, a njihova tajna je glazba. "Pa meni osobno je to jako veliki plus zato što Nela razumije mene i razumije kada idem na koncerte, kad snimam spotove i sve te stvari. A opet i ja razumijem nju", rekao je Marko.

>>Marko Kutlić kakvog dosad nismo imali priliku vidjeti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Kutlić (@markokutlic) Svi 24, 2019 u 5:12 PDT

 

"A zanimljivo je kako je Marko, prije nego smo se uopće upoznali, čvrsto zagovarao da nikada neće biti s glumicom ili pjevačicom. I evo", dodala je Nela.

Život je ponekad doista nepredvidiv, a kako kaže dobra stara - "Nikad ne reci nikad". 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!