Zvijezde / Domaće zvijezde
Kendall Jenner se prisjetila mučne borbe s aknama, ali pratitelji je ponovno 'dočekali na nož'
Instagram

Drama queen ili?

Kendall Jenner se prisjetila mučne borbe s aknama, ali pratitelji je ponovno 'dočekali na nož'

Kendall Jenner još je jednom komentirala svoju borbu s aknama i prištićima, ali obožavatelji su je upozorili da joj priča baš i ne drži vodu

Manekenka Kendall Jenner oduvijek je bila otvorena o svojoj borbi s aknama. Naime, još je u siječnju iznenadila obožavatelje otkrivši da se kao mlađa osjećala "tjeskobno, nemoćno i nesigurno."

 

 

Međutim, korisnici društvenih mreža tad su je osudili da je previše dramatična te da photoshopira fotografije vlastite kože, a pravi se da želi potaknuti druge da ne budu nesigurni. Cijela je ta priča započela njezinom suradnjom s brendom proizvoda za njegu kože. 

 

 

Sad je ponovno objavila crno-bijelu golu fotografiju i dodala: "Kad su mi akne bile u najgorem stanju bila sam tinejdžerica koja nije htjela napustiti kuću. Danas sam zadovoljna sa svojom kožom."

Dodala je i kako je za njezinu, danas savršenu, kožu zaslužan i taj proizvod.

No, pratitelji su je ponovno 'dočekali na nož.' Mnogi su joj poručili da se forsira i laže, neki su sarkastično dodali kako je zasigurno imala težak život, a bilo je i onih koji su joj zamjerili jer nije objavila fotografiju svojih akni, već potpuno sređenu i 'ispeglanu' fotku.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!