Zvijezde / Domaće zvijezde

Jedan od najzgodnijih hrvatskih sportaša: Borna Ćorić otkrio zbog koje tetovaže danas žali

Borna Ćorić najbolji je, ali i najzgodniji hrvatski tenisač, a ovih dana boravi u Umagu. Otkrio nam je što kod njega ima na ljubavnom planu i kako se nosi s obožavateljicama

Mladi tenisač Borna Ćorić, gdje god se pojavi plijeni pažnji, a odnedavno nosi i titulu prvog reketa Lijepe naše, ali i najzgodnijeg hrvatskog sportaša.

No, on sve te komplimente ni ne doživljava.

"Ne znam gdje su te silne obožavateljice. Iskreno, nisam puno u Zagrebu, a kad jesam onda provodim vrijeme s obitelji i uskim krugom prijatelja, pa ne znam puno o tome."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keep smiling � �: @cathstennispix

A post shared by Borna Coric (@bornacoric) on Jun 13, 2019 at 4:14am PDT

 

Obožavateljice mu se možda ne bacaju pod noge, a čini se da ovaj uspješni tenisač trenutno nema ni novu ljubav na pomolu. Miljenik ženske publike ne krije da mu je obitelj najvažnija, a česta razdvojenost ima i nedostataka. 

"Mi kao obitelj odlično funkcioniramo i naravno da si nedostajemo. Volim provoditi vrijeme s njima, nedostaje mi mamina kuhinja, ali puno putuju sa mnom."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bonjour Paris ❤

A post shared by Borna Coric (@bornacoric) on May 22, 2019 at 11:49am PDT

 

Koliko je obitelj Ćorić povezana govori jedna Bornina tetovaža. No, ima i jednu manje dragu koja je potvrda da je 'mladost ludost.'

"Imam tetovažu na ruci koji sam napravio kad sam bio stvarno jako mlad. Napravio sam ju sa 17 i pol godina i više mi se toliko i ne sviđa", otkrio nam je.

 

 

Radi se o tetovaži na kojoj piše "Nema ništa gore od toga da budeš prosječan."

Uživo je pomalo sramežljiv, ali na Instagramu je definitivno pravi influencer s više od 200 tisuća pratitelja. Više o tome kako se Borna osjeća kao prvi reket Hrvatske saznajte u prilogu.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!