Zvijezde / Domaće zvijezde
Ashley Colburn: 'Bojan me uspio pronaći u svakom kutku Hrvatske'
Alen Tkalčec

snimili duet

Ashley Colburn: 'Bojan me uspio pronaći u svakom kutku Hrvatske'

Dvostruka dobitnica Emmyja, producentica i novinarka Ashley Colburn nakratko je snimanje putopisa zamijenila snimanjem svoje prve pjesme i to na hrvatskom

Ashley Colburn i Bojan Jambrošić upoznali su se kada su zajedno sudjelovali u glazbenom showu, a njihovo prijateljstvo se nastavilo i danas. 

Ljubav prema glazbi, Bojan je očito prenio i na Ashley koja je po prvi put stala u glazbeni studio i snimila pjesmu. Riječ je o duetu 'Zadnja stanica' autora Ivana Škunce u kojem je Ashley , inače rođena Amerikanka koja se zaljubila u Hrvatsku i odlučila kupiti kuću ovdje, još jednom pokazala da se odlično snalazi u pjevanju, i to na hrvatskom. 

>> Ashley Colburn je za Tabloid.hr otkrila jesu li joj Hrvati najzgodniji frajeri, ali i voli li rakiju

Foto: Alen Tkalčec 

"Na svako životno iskustvo gledam kao odličnu priliku, pa kad me Bojan pitao da snimimo duet, nisam oklijevala ni sekunde. Mislim da će ova pjesma biti jedna lijepa uspomena. Uz Bojana sam shvatila koliko zapravo volim pjevanje, pogotovo s njim. Bio je odličan mentor i svašta me naučio,  pa je sada prirodno nastupati s njim" objasnila je Ashley. 

'Zadnja stanica' je dobila i svoje video izdanje, pa su Ashley i Bojan snimajući spot obišli sjever, jug, istok i zapad Hrvatske u samo 4 dana- od Slavonije, Zagreba,  Međimurja, Istre i Dalmacije. 

Ashley je iskoristila producentsko iskustvo i redateljsku palicu uzela u svoje ruke, organizirala cijelo snimanje i uz Alena Tkalčeca koji je snimio i montirao, osmislila cijeli spot.

“Ova pjesma i spot za nas je prvenstveno divna uspomena koja će nas podsjećati na show, divne trenutke i prijateljstvo, a ako se svidi i publici nitko sretniji od nas" , rekao je Bojan te dodao kako je uživao u snimanju spota. 

"Ashley je isplanirala snimanje cijelog spota i doista sam uživao. Posebno jer sam u  iskušao stvari koje nikada dosad nisam radio poput vožnje jet skija i Vespe", kaže Jambrošić. 

>> Hrvatsko-američka ljubavna priča: Bojan Jambrošić i Ashley Colburn snimili zajedničku pjesmu

"Spot smo snimali po cijeloj Hrvatskoj pa možete zamisliti koliko smo se pritom zabavljali. Htjela sam Bojanu pokazati neka od meni najdražih mjesta u Hrvatskoj, kao što su Ilok i naravno Brtonigla. Mislim da nas video odlično opisuje – bît su zabava i dobra energija, a uspjeli smo i pokazati koliko je Hrvatska, naš dom, lijepa zemlja. Ovo je prvi glazbeni video kojeg sam producirala i bilo je zabavno iskustvo raditi nešto drugačije. Iako je ovo moj prvi video spot, na svim sam lokacijama snimala već prije. Navikla sam na snimanje putopisnih emisija, a ovo je bilo nešto sasvim novo. Uvijek promoviram Hrvatsku pa sam pomislila da bi bilo lijepo da je i koncept spota takav, pokazuje ljepote diljem zemlje. Tema spota je moje putovanje Hrvatskom, a Bojan me uvijek uspije naći. Naša zadnja stanica je željeznički kolodvor na kojem me Bojan zaustavlja od odlaska iz Hrvatske. Potrgam kartu i odlučujem ostati. Simbolika i je u tome što sam doista ostala u Hrvatskoj", kaže Ashley koja trenutačno radi na snimanju serijala novih televizijskih emisija.    

"Još uvijek se smijem kad pomislim na sve priče koje ću nekad pričati unucima. Zaljubila sam se u ovu zemlju, primila nagradu Emmy za show koji sam o njoj snimila, kupila kuću i preselila, učila jezik, bila u pjevačkom showu, došla u finale i onda snimila pjesmu. Moguće je i da ću početi vrištati kad ju čujem na radiju, jako sam uzbuđena! Život je samo takvo putovanje i doista uživam u vožnji! Jedva čekam da se svi počnu voziti sa spuštenim prozorima i ovo ljeto pjevaju zajedno s nama.", kaže Ashley. 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!