Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Otvorenje Krie Boutiquea: Franka istaknula sve veći trudnički trbuščić, a Ella svoj prekrila kaputom
John Pavlish i Zoe Šarlija

Trudnice zablistale

Otvorenje Krie Boutiquea: Franka istaknula sve veći trudnički trbuščić, a Ella svoj prekrila kaputom

Na otvorenju Krie Boutiquea u samom srcu Zagreba okupili su se ljubitelji hrvatskog dizajna i upoznali s ekskluzivnom selekcijom kreacija dizajnerice Kristine Burje

Na otvorenju Krie Boutiquea u samom srcu Zagreba okupili su se ljubitelji hrvatskog dizajna i upoznali s ekskluzivnom selekcijom kreacija dizajnerice Kristine Burje koja već godinama uspješno predstavlja svoje kolekcije diljem svijeta.

"Protekle tri godine posvetila sam se jačanju i pozicioniranju samog brenda te razvijanju cijele priče o održivom razvoju u modnoj industriji koja mi je uistinu važna, a povezala me s Green Fashion Weekom koji promiče upravo te vrijednosti i ljudima iz

Poznati na otvorenju Krie Boutiquea Fotogalerija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

branše diljem svijeta koji imaju isti cilj. Održala sam revije u Abu Dhabiju, LA, Las Vegasu, Dubaiju, Rimu, Milanu, ali nikada nisam zapostavila domaću publiku s kojom oduvijek imam poseban odnos", izjavila je dizajnerica.

"Zahvalila bih se predivnim ženama koje prepoznaju moj dizajn i biraju ga za svaku prigodu. Zbog toga sve ima smisla", dodala je. Kreacije Kristine Burje inače nosi i američka glumica i voditeljica Tyra Banks. Ovom prilikom najavila je i nadolazeću reviju koja će se održati krajem mjeseca u Portugalu.

Ova modna oaza smještena u Gundulićevoj ulici oduševljava i zanimljivim interijerom koji stilski prati cijelu priču Krie Designa koja njeguje eleganciju, odvažnost i originalnost.

Ella Dvornik, Sonja Kovač, Indira Levak, Marijana Batinić, Franka Batelić i mnoge druge modno osviještene dame, koje vole bezvremensku eleganciju, savršenu konstrukciju i originalan dizajn, često možete vidjeti u kreacijama Kristine Burje koju su ovom prilikom ispitale o svim novitetima koje priprema jer nerijetko upravo njezine kolekcije nagovještavaju nove trendove.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!