Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Mladić kojeg je srpski glumac zlostavljao: 'Uvukao me u WC i zatvorio vrata, živio sam u paklu'
www.profimedia.hr

Strašna ispovijest

Mladić kojeg je srpski glumac zlostavljao: 'Uvukao me u WC i zatvorio vrata, živio sam u paklu'

Luka Krčevinac, žrtva sprskog glumca Gorana Jevtića, otkrio je potresne detalje napada

Luka Krčevinac, 20-godišnji mladić koji optužio glumca Gorana Jevtića za seksualno zlostavljanje, progovorio je o bolnom iskustvu za Kurir. Naime, izjavio je kako mu se život pretvorio u pakao, a otkrio je detalje napastovavanja. 

Složio se da je kazna od 10 mjeseci za Jevtića premala. Sud je utvrdio da je Jevtić 15.lipanja 2014. godine zlostavljao Krčevinca prisilnim oralnim zadovoljavanjem u toaletu kazališta. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Srpski glumac osuđen na deset mjeseci zatvora jer je 16-godišnjeg dječaka natjerao na oralni seks

"Smatram da je kazna od 10 mjeseci zatvora sramotna i da se Jevtića trebalo osuditi na mnogo veću kaznu, za primjer. Kazna je neozbiljna i umanjuje traumu. Vrijeđa žrtve seksualnih predatora", rekao je mladić za Kurir.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia) on Oct 5, 2019 at 2:32am PDT

 

"Ne razumijem se u zakone dobro, ali klinački shvaćam da, ako sam ja živio u paklu pet godina, on bi za primjer trebao trunuti tamo makar toliko. Naravno, svjestan sam da je to nemoguće i da su želje jedno, a drugo realno stanje u sudstvu", nastavio je.

Tijekom suđenja se morao susretati s Jevtićem što ga je potreslo.

"To je bilo jako traumatično jer sam godinama morao gledati čovjeka koji mi je uništio život. U sudu mi se nije obraćao direktno. Ne želim više ikada sresti tog čovjeka"; objasnio je.

Krčevinac je otkrio i strašne detalje napada za pokret Levijatan. "

"Uvukao me u WC i zatvorio vrata. Sledio sam se i blokirao od straha. Počeo me ljubiti po vratu. Skinuo mi je gaće i stavio moje spolovilo u usta. Došao sam sebi i odgurnuo ga, zamolivši da me ostavi na miru. Čim sam izašao iz kazališta, počeo sam povraćati. Pio sam i lijekove i išao kod psihijatra", ispričao je

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!