Zvijezde / Domaće zvijezde

Glazbeno ljubavna priča: Hoće li Nika Turković i Matija Cvek uskoro snimiti duet?

Iako su već neko vrijeme zajedno, Nika smatra kako su njihovi stilovi trenutno prerazličiti za suradnju. No, nikada se ne zna

Ako nas pitate tko je najslađi par na hrvatskoj sceni, onda su to definitivno Matija Cvek i Nika Turković. I dok njegove pjesme ne prestajemo pjevušiti, sada je kucnulo pet minuta i za njegovu bolju polovicu. No, nemojte misliti da se Nika tek sada uhvatila u koštac s mikrofon. Dugačka je povijest iza ove it djevojke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli N. ☆ (@nikaturkovic) Ruj 28, 2019 u 2:26 PDT

 

Sada već davne 2004. godine na izboru za dječju pjesmu Eurovizije koji se održao u Norveškoj, osvojila nas je sitna, ali vokalno dinamitna 9-godišnja Nika Turković.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"To je bila ludnica, ja sam fakat bila sretno dijete u tom periodu. Mislim da je to stvarno bio ogroman uspjeh, ali danas ne bi imala istu hrabrost", priznala je pjevačica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli N. ☆ (@nikaturkovic) Lis 12, 2019 u 3:46 PDT

 

Petnaest godina nakon Nika ima 24 godine i javno priznaje da je ljubav prema glazbi sve ove godine bezuspješno krila negdje, duboko u mraku. Srećom za nas, odlučila se vratiti na hrvatsku glazbenu scenu.

"Odlučila sam se vratiti zato što sam jako dugo probavala sve, no na kraju dana sam shvatila da mi fali komad mene", rekla je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli N. ☆ (@nikaturkovic) Ruj 18, 2019 u 1:19 PDT

 

A na ovom za nju najvažnijem putu u životu za ruku ju je držao njezin dugogodišnji partner Matija Cvek čije pjesme posljednjih nekoliko godina ne silaze s vrhova top ljestvica. Mnogi jedva čekaju ovu glazbeno ljubavnu suradnju, no čini se kako se to tako skoro neće dogoditi. 

"Za sada ćemo pričekati s tom pjesmom. Možda u nekoj budućnosti, jednog dana", kaže.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli N. ☆ (@nikaturkovic) Kol 1, 2019 u 11:00 PDT

 

Nika je jedna od onih dama koje vas zaintrigiraju na prvu, a sa svoje 24 godine ima jako puno posla. Uz glazbenu i i influencersku karijeru, ima i onu agencijsku jer ova mlada pjevačica radi svaki dan od 9 do 5

Uz ovako lud raspored, Nika ne zaboravlja na svoje najdraže. Uz Matiju i njihovu ljubimicu, trenuci sreće i unutarnjeg mira nisu ni najmanje upitni.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!