Zvijezde / Domaće zvijezde

Eksluzivno pogledajte prvi susret Nuše i Mije nakon prekida: 'Ja sam kriv, ali zašto davati lažnu nadu?'

Nuša Rojs jučer je otkrila da ju je gospodin Savršeni ostavio nakon što su proveli prekrasan period u Zagrebu. Sad je vrijeme za njegovu stranu priče

Obožavatelji showa 'Gospodin Savršeni' jučer su ostali šokirani raspletom najveće ljubavne priče. Nakon što je Slovenka Nuša Rojs otkrila Antoniji Blaće da više nije s Mijom Matićem, on je ušetao u prostoriju.

Hrabri gospodin Savršeni prvo je otkrio što mu se toliko svidjelo kod Nuše da ju je izabrao za pobjednicu.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Ekskluzivni intervju s Mijom i Nušom: Je li ljubav opstala, što se dogodilo s gospođom i gospodinom Savršenim?

"Pa, dosta sličnosti imamo. Strastvena je. Ima ljubav prema muzici kao i ja prema fitnessu. Slično i razmišljamo", otkrio je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl) on Oct 18, 2019 at 7:00am PDT

 

No, gdje je pošlo krivo? Prisjetimo se, Nuša je ispričala da su nakon showa uživali u Zagrebu, Mijo ju je upoznao s prijateljima, a onda je sve odjednom završilo. 

"Ja sam napravio rez, nije ona i nije s njezine strane. Ja sam se tu ponio loše", iskreno je priznao. 

"Nakon showa sam se emocionalno istrošio. Stalno sam bio s ljudima, išao sam s jednog spoja na drugi, otvarao se svima. Bilo mi je lijepo na početku s  Nušom. Kad je otišla u Sloveniju, ostao sam tih nekoliko dana sam i nisam joj se javio", objasnio je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl) on Oct 16, 2019 at 11:30am PDT

 

"Osjetio sam da sam prazan, a zašto da dajem lažnu nadu njoj ili sebi. Nisam razvio to nešto, nisam bio spreman za veći korak i da nastavimo dalje. Zašto zavlačiti?", dodao je.

Nakon što je voditeljica i producentica Antonija izašla, Mijo i Nuša ostali su sami. Nuša je istog trena pitala Miju bi li došao u Sloveniju i da nije bilo ovog snimanja. 

"Ako bi me ti tražila onda bi, ali zašto te zanima to?", pitao ju je na što mu je Nuša objasnila da bi ona došla zbog njega u Zagreb. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl) on Oct 15, 2019 at 11:30am PDT

 

"Znaš da sam ti rekao da se s moje strane to nije tako razvilo i ne bi htio razvijati takav odnos", odgovorio joj je gospodin Savršeni.

Ouch, nekako smo se ipak nadali da će ovaj razgovor otići u drugom smjeru. Srećom, Nuša i Mijo složili su se da će ostati prijatelji.

Možda nije kraj kakav smo priželjkivali, ali barem je koliko-toliko sretan. No tko zna, život piše čudne priče pa se možda naši Nuša i Mijo jednog dana opet spoje.

 

Cijeli intervju pogledajte besplatno na RTL Play! 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!