Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Maja Cvjetković otkrila hoće li se vratiti manekenstvu, ali i planira li dopustiti kćeri da ide istim stopama

Otkako je postala majka malene Vite, Maju Cvjetković Kević sve manje viđamo na društvenim događanjima. Kako se snašla u ulozi majke, koliko joj obitelj i bake pomažu i čime se bavi danas, otkrijte u nastavku

Maja Cvjetković karijeru je gradila na domaćim pistama, a više od desetljeća nije silazila s novinskih naslovnica. Danas je bivša Miss Hrvatske, a manekenske obveze zamijenila onim majčinskim, zbog čega je sve rjeđe viđamo na društvenim događanjima.

"Jednostavno nemam više toliko vremena. Otkad sam dobila Vitu 24 sata dnevno sam predana njoj. Uz sve druge obveze koje imam jednostavno stvarno ne stignem još obilaziti ostala mjesta", priznala nam je.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Biti majka najteži je posao na svijetu, a pogotovo kada sve radite sami.

"I moja i muževa obitelj žive u Šibeniku i Drnišu tako da mi nije nitko u Zagrebu. Tu i tamo mi uskoči neka prijateljica, muž ako je slobodan, ali 99 posto vremena je ona sa mnom. Nemam dadilju, iako mi je to super, međutim jednostavno nisam još uvijek imala potrebu za tim."

Potrebu danas nema ni za manekenstvom, no kako kaže, uz taj posao je vežu samo lijepe uspomene.

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

"Manekenstvom sam se bavila dok sam studirala i još malo nakon toga. Mislim da je vrijeme da se s tim bave neke cure koje su mlađe, da se bave cure u onim godinama u kojima sam se bavila i ja", objasnila nam je i dodala: "Povremeno radim, ali to su više usluge svojim prijateljima dizajnerima tako da se rado odazovem na nešto takvo, ali u principu posao mi nije vezan za manekenstvo ni modu."

Manekenski dani su možda iza nje, no ne bi imala ništa protiv kada bi malena Vita krenula maminim stopama..

"Pa zašto ne, za to je još premala tako da ćemo vidjeti, no ako ona bude pokazivala želju za nečim takvim - zašto ne?"

Tko zna, možda naša nova Miss Hrvatske jednog dana bude upravo malena Vita.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!