Zvijezde / Domaće zvijezde
Nika Antolos o potresnom iskustvu u Moskvi: 'Gledala sam svoje tijelo odozgo, dva odvratna lika uz mene'
Jurica Galoic/PIXSELL

svjedočanstvo

Nika Antolos o potresnom iskustvu u Moskvi: 'Gledala sam svoje tijelo odozgo, dva odvratna lika uz mene'

Bivša članica ženske grupe Feminnem odlučila je na YouTubeu progovoriti o svom iskustvu

Nika Antolos u videu pod nazivom 'Moje svjedočanstvo' opisala je strašne događaje koji su joj se dogodili u Moskvi. 

U opisu videa stoji 'Ludo zvuči onome što ne poznaje evanđelje, ali Istina uvijek je bila i biti će samo jedna..'.  

Video je započela priznanjem kako je sve krenulo još u djetinjstvu, zastrašivanjem vraga odnosno Lucifera. Tada je još njezin odnos s Bogom bio 'dječija zaljubljenost' no da je ovaj događaj bio veliki preokret u njezinoj 'odrasloj ljubavi prema Gospodinu'.

Detaljno je opisala kako jedne noći u Moskvi nije mogla spavati pa se molila Bogu te joj se on obratio u glavi. Kada je nakon toga krenula na spavanje, dogodilo se nešto zastrašujuće. 

'Nakon toga sam krenula u spavaću sobu. Sjela sam na krevet, počela se pokrivati i u tom momentu mi se apsolutno cijelo tijelo paraliziralo. Nisam spavala, nisam sanjala, ništa mi nije bilo jasno. Svugdje oko mene je bilo plavo svjetlo i zvuk milijardu fenova ili ventilatora. I dva odvratna lika s moje desne strane koji nisu ni gledali u mene, ali sam znala da čekaju. I u tom momentu sam se pitala što čekaju, što će se desiti. Čekali su da izađem van. U tom trenu su moja stopala bila u mojim koljenima, izlazila sam kroz glavu, kao da rukavicu skidaš, gledala sam svoje tijelo odozgora.'

Tvrdi kako joj je kroz glavu prošla misao 'Ako te sada izvuku - gotova si!' pa je u tom trenutku u sebi izgovorila 'Krista, Krista, Krista!'. Kada je treći put izgovorila 'Krista!', sve je nestalo i ponovno se mogla micati. 

Sudeći prema komentarima na video, reakcije publike su vrlo pozitivne. Mnogi joj se zahvaljuju što je progovorila o svom iskustvu, kažu kako im je drago te da 'osjećaju koliko je Isusova'. 

 

 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!