Zvijezde / Domaće zvijezde

Ekskluzivno: Zoran Mamić i Senka Mandić čekaju bebu, a znamo i spol

Nova djevojka Zorana Mamića svoje poslovne obveze u dalekom Dubaiju stavila je u drugi plan i to zbog sretnih vijesti

Ako se pita Dinamove čelnike važno je zvati se Senka. Uz Bjeličinu suprugu, na maksimirski stadion po novome sve češće dolazit će i Senka Mandić, nova odabranica Zorana Mamić s kojim kako ekskluzivno doznajemo čeka dijete.

Senka bi negdje krajem travnja na svijet trebala donijeti malu Mamićku kojoj se neizmjerno raduju. I dok će Senki to biti prvo dijete, Zoranu će biti treće s obzirom na to da iz prvog braka s Vanjom Horvat ima dvoje djece, sina Brunu i kćer Ninu koja mu je nedavno podarila i unuku. Možda je baš ona bila jedan od ključnih razloga zbog kojih se dida Zoki vratio u Dinamo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>Vanja Horvat i Zoran Mamić postali baka i djed: Njihova kći rodila prvo dijete

Ovi budući roditelji upoznali su se u ekskluzivnom restoranu u Dubaiu gdje je 37-godišnja Senka do nedavno radila na recepciji. No, užareni Dubai zbog ljubavi i majčinstva brže bolje zamijenila je hladnim Zagrebom. 

Šarmantni Zoran uvijek je bio slab na lijepe žene. Iza sebe ima dva propala braka i nekoliko neuspješnih veza. Posljednja odabranica bila je Darija Crnjaković, bivša manekenka koja je zbog ljubavi prema ovom nogometnom treneru spakirala kovčege i preselila u daleki Abu Dhabi. Iako su svi baš u njoj vidjeli Zoranovu treću suprugu, čini se da je odabir pao na Senku. 

>>Upoznajte sve žene obitelji Mamić: što znači živjeti u najpoznatijem klanu u Hrvatskoj?

Ljubav koja traje nešto više od dvije godine okrunili su na najljepši mogući način. Zar je uopće upitno za koga će mala Mamićka navijati? 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!