Zvijezde / Domaće zvijezde

Najpoželjniji hrvatski neženja Bruno Petković progovorio o ljubavi: 'Slobodan sam'

Sa zgodnim Brunom pričali smo o bivšim ljubavima, ali i o šuškanju o navodnoj vezi s Donnom Vekić

Titula kojom se izrazito ponosi nogometaš Bruno Petković ona je za najboljeg nogometaša HNL-a u 2019. godini, no poznatom dinamovcu dodjeljena je još jedna – ona za najzgodnijeg neženju u Hrvata.

Pitali smo ga koja mu je od ove dvije titule draža, na što je odgovorio: "Pa sigurno ona koja je izglasana i koja mi je bitna u karijeri. Naplata dugogodišnjeg rada mi je draža nego ta medijski prozvana koja ničemu ne služi".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruno Petković (@brunopetkovicofficial) on Jul 23, 2019 at 2:52pm PDT

Upravo je zbog prekida s djevojkom Teom Slavicom postao najtraženije, barem u ženskom svijetu, poznato lice. Upitali smo ga čuje li se s i dalje s Teom i u kakvim su odnosima, na što je Bruno odgovorio: "Pa ne čujemo se iako smo ostali u korektonom odnosu. Ako joj bilo kakva pomoć treba u bilo čemu ja sam uvijek tu da joj pomognem".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruno Petković (@brunopetkovicofficial) on Jul 3, 2017 at 10:28am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zgodnog Brunu morali smo pitati i o navodnoj ljubavi između njega i atraktivne tenisačice Donne Vekić, a on je u svom stilu jednostavno odgovorio kako je ona 'njegova prijateljica' i dodao: "Ja sam slobodan, najvažniji mi je nogomet, djevojke mi nisu na prvom mjestu". 

Što je Bruno o svojoj karijeri, daljnjim ciljevima, ali i o tome kako se nogometaši zabavljaju kada nisu na terenu imao za reći, pogledajte u prilogu. 
 

 

 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!