Zvijezde / Domaće zvijezde

Sementa Rajhard otkrila je kako se sprema za dolazak svoje djevojčice, ali i kakvu svadbu planira

Sementa Rajhard i zaručnik Vanja Brundula u travnju će dobiti djevojčicu. No uz prinovu, glumicu i instruktora skijanja očekuje i vjenčanje.

Njezina obitelj ima lunapark pa je glumica Sementa Rajhard većinu djetinjstva provela upravo tamo. A u obiteljski lunapark uskoro će doći i novi član jer Sementa ulazi u sedmi mjesec trudnoće. Malena djevojčica na svijet bi trebala doći u travnju, a kao i gotovo svaka trudnica, glumica je muku mučila s mučninama.

"U trudnoći sam prestala jesti morske plodove koje sam obožavala, ali sad mi baš ne odgovara više ta hrana. Ni kavu baš ne pijem", rekla nam je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on Jan 14, 2020 at 9:57am PST

Među silnim pripremama za dolazak djevojčice, osim kinderbeta, pelena i kolica, rođena Riječanka smatra da je ipak najbitnije psihički se pripremiti za ono što slijedi.

"Užasno je bitno psihički bit spreman, bitne su i godine, a i nisu, odnosno bitno je jednostavno da partneri budu na to spremni jer se sve mijenja." rekla je Sementa i dodala: "Budućim mamama se mijenja i posao i karijera i ostalo, naravno i partneru".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on Dec 24, 2019 at 3:24pm PST

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sementa i Vanja kažu kako ne znaju ni datum vjenčanja jer im je sad prioritet rođenje kćeri. Na pitanje kakvo vjenčanje želi, odgovara: "Pa klasično žensko vjenčanje moje, evo, je u užem krugu, ali pošto smo dvoje u tome onda moramo imat kompromise tako da ćemo imati ne preveliko, ne premalo i bitno da nam dođu oni koji su sretni za nas i da se svi skupa podružimo naravno, dobro najedemo i zabavimo".

Više pogledajte u prilogu.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!