Zvijezde / Domaće zvijezde
Ella Dvornik hospitalizirana u 33. tjednu trudnoće: 'Stavili su me na lijekove, ne znam koliko ću tu biti'
Instagram

trudnički problem

Ella Dvornik hospitalizirana u 33. tjednu trudnoće: 'Stavili su me na lijekove, ne znam koliko ću tu biti'

Influencerica je na svom YouTube kanalu otkrila detalje iznenadne hospitalizacije

Ella Dvornik iznenada je hospitalizirana u 33. tjednu trudnoće. Na svom YouTube kanalu otkrila je da je u bolnici završila zbog lažnih trudova i nesnosnog svrbeža koji joj se pojavio još prije tjedan dana.

>> Ella Dvornik pozirala bez hlača: 'Besplatno je pogledati bez obzira na golotinju'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon pregleda zadržana je u bolnici jer su joj liječnici ustanovili kolestazu koju je imala i u prvoj trudnoći s kćerkicom Balie. Radi se o smanjenju ili zastoju protoka žuči, što se može biti opasno za bebu, a zbog toga Ella mora biti na posebnoj dijeti i pod strogim liječničkim nadzorom.

"Rekli su mi da sam na žučnoj dijeti i da ne smijem jesti šećer. Rasplakala sam se, glupo zvuči, ali užasno me to pogodilo", rekla je 29-godišnja blogerica u videu.

Nakon pretraga otkrila je da će u bolnici biti zadržana do daljnjega zbog povećanih kiselina na koje lijekovi nisu djelovali kako su očekivali.

Posjećivati ju može samo suprug Charles, a ne smije doći ni dvogodišnja kći Balie budući da je u vrtiću sezona gripa i viroza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on Feb 13, 2020 at 1:52am PST

Ella je tijekom prošle trudnoće također hospitalizirana zbog kolestaze, a rodila je samo nekoliko dana nakon dolaska u bolnicu.

Termin joj je 25. ožujka, no blogerica misli da će ipak roditi ranije: "Balie sam rodila u 36. tjednu, a sad sam tek u 34. pa planiram malo dulje izdržati, ali vidjet ćemo.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!