Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Ekskluzivno: Prva intimna ispovijest Zdravka Škendera nakon smrti sina. 'Više ništa neće biti kao prije'

Pjevač je kroz suze ispričao sve o njihovu posljednjem razgovoru, rastavi od supruge te kako nastavlja živjeti nakon gubitka sina

Velika tragedija pogodila je obitelj poznatog šibenskog pjevača Zdravka Škendera kada je 17. siječnja ove godine izgubio svog sina. 

Ništa, ali baš ništa nije dalo naslutiti da bi se taj mladi život mogao tako naprasno ugasiti. Iako još nije službeno potvrđeno, čini se da je 39-godišnjeg Tomislava izdalo srce.

"Ja sam još uvijek pod tim stresom, ne mogu nažalost to prihvatiti. Teško je, međutim, uz pomoć nekih antidepresiva koje uzimam podnosim bol koja je u meni", rekao nam je Zdravko. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) 

Dan prije nego što je Tomislav, koji je od oca naslijedio ljubav prema glazbi, otišao zauvijek, svojem je ocu poslao dirljiv video. "Poslao mi je spot koji je on posebno napravio s mojim slikama i to me jako pogodilo. Na taj način je pokazao ljubav za svog oca, kao što sam ja volio svojeg sina, ali nemam snage to više gledati", otkrio nam je. 

I njihov je odnos imao uspona i padova. No, u posljednje vrijeme često su se viđali.

"On je imao dosta mojih osobina karakterno tako da smo se jako dobro slagali oko nekih stvari. Oko nekih i nismo, onih koje mu ja kao otac nisam odobravao, ali sam ga podržavao. Završio je informatičku školu", rekao je i dodao: "Često smo se viđali. Dolazio je kod mene, često i s unukom tako da mi je to davalo motivaciju za ovaj moj zaista težak život", rekao je. 

(FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) 

Prva tragedija u Zdravkovu životu dogodila se 1980. kada je nakon prometne nesreće ostao invalid. No, usprkos tome glazbena karijera strelovito je napredovala. Hitovi su se nizali, ali i tragedije.

U zadnjih pet godina mi se raspao brak, izgubio sam majku, izgubio sam brata i sina. Ja živim već nekoliko godina sam i to je jedan patnički život moram priznati. Htio sam dokazati sebi da ja to mogu. Imam asistenta koji mi je pri ruci, Bog mi dao dobrog čovjeka", rekao je. 

Nakon svega što ga je snašlo, Zdravko jedini spas vidi u pjesmi i ljudima koji ga vole slušati. "Oprosti majko" je trebala biti povratnička pjesma, a već ima dogovoren nastup u Sloveniji u dvorani Stožice.

"Neću stati jer bi to bio kraj za mene. Nastavit ću pjevati i raditi ono što mi je suđeno, a to je da uveseljavam ljude svojom pjesmom", zaključio je. 

Glazba ga je do sada svaki put podigla s dna, a vjeruje da će tako biti i sada. No, svjestan je da nakon smrti sina više ništa neće biti kao prije.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!