Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Ekskluzivno: Kristijan Rahimovski prvi put govori o novom životu oca Akija i tromjesečnoj polusestri Antoniji

Nakon što je prošlog tjedna 'Exkluziv' donio priču da je pjevač Parnog valjka Aki Rahimovski s novom partnericom dobio kćer Antoniju, ovog puta njegov sin Kristijan Rahimovski prvi put govori o očevu novom životu kao i o novim glazbenim projektima kojima je posvećen

Prije tri mjeseca glazbenik Kristijan Rahimovski dobio je polusestru Antoniju, djevojčicu koja je stigla kao kruna ljubavi njegova oca Akija i partnerice Barbare Vesel. Kiki je ekskluzivno za kamere 'Exkluziva' prvi put o tome i progovorio.

"Rođenje djeteta je lijepa stvar. Biti sretan je isto tako lijepa stvar. Moj otac ima 65 godina, ali na kraju, kad se povuće neka crta, najbitnije je za čovjeka da je sretan.", rekao je Kiki.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No oduvijek je poznato kako Kiki i Aki nisu imali idealan odnos. Štoviše, Kiki je odrastao bez oca, a kroz godine odrastanja prolazili su kroz uspone i padove.

"Ja svom ocu nikada nisam sudio. Imali smo nesuglasica puno puta oko nekih stvari, ali smo i u tim nesuglasicama bili dovoljno iskreni da se ne lažemo. To je njegova odluka, njegov život.", otkrio nam je. 

(FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

Kaže kako polusestru još nije upoznao, ali ju vrlo brzo planira posjetiti u Sloveniji. "Bitno je da je dijete živo i zdravo, da je moj otac sretan kao i njegova partnerica.", dodao je. 

Za svoj odnos s ocem ne bi rekao da je težak, jer klasičan odnos oca i sina nikada nisu imali.

"Kao možda i najveća zvijezda ovih prostora, uz pokojnog Olivera i Čolića, pripada generaciji koja od 350 dana u godini svira njih 200. Zato nikada nismo stigli izgraditi taj odnos. Kad si mali ne shvaćaš to. Kako se već dugo godina bavim glazbom, što sam stariji više shvaćam. Ali to nije bila izlika da se neke stvari ne promijene.", rekao je Kiki i dodao: "Uvijek se može kada se hoće".

O životu svog oca ne želi suditi, kaže da ima život kakav ima i s osmjehom dodaje: "Istina je da smo on i ja dva šašava pjevača i nikako da odrastemo."

(FOTO: Marko Prpic/PIXSELL)

Tvrdi da bi volio da su neke stvari drugačije, ali nisu. Unatoč tome, vremena jedan za drugoga uvijek nađu. Aki je već i djed s iskustvom. Naime, Kiki je otac troje djece. Nakon dva sina, Davida i Filipa prije dvije godine dobio je i kćer Viktoriju

Na pitanje kakav je Aki djed Kiki kroz šalu odgovara: "Takav je da ne želi da ga zovu djed. Kao što sam rekao, djeca smo."

No pojačana medijska pažnja zbog očeva privatnog života nikako mu neće pomutiti poslovne planove jer Kristijan ove godine slavi 15 godina karijere i sprema nezaboravnu proslavu. 

"Odlučio sam napraviti jedan specijalni koncert i koncertnu promociju albuma u 'Historyju' 14. ožujka. Pozivam sve, dođite na koncert, bit će posebno. To je na neki način moja objava povratka koncertnih aktivnosti.", zaključio je Kristijan. 

Šlag na torti s 15 svjećica svakako je i treći album, koji će koncertom promovirati. Nosi ime 'Stopala' po pjesmi koja ne silazi s glazbenih ljestvica. Kaže kako mu je drago što se publici svidjela pjesma te da je zbog toga odlučio stvoriti album i vratiti se nastupima. 

Podsjećamo, Kiki će koncert održati 14. ožujka u klubu 'History', a uz pjesme s novog albuma, moći ćemo čuti i neke starije hitove. Kikiju će se na pozornici pridružiti i brojni gosti. Na vama je da ponesete plesne cipelice i zagrijete glas - bit će to pravi koncert za pamćenje!

 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!