Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Prva intimna ispovijest Ive Radić o životu nakon razvoda i odgoju troje djece: 'Kao majka sam jako ponosna, a s druge strane mi je teško'

Nakon razvoda od Boška Balabana, Iva Radić je postala samohrana majka. Iako je to samo po sebi puno izazova, s odrastanjem najstarije kćeri Tashe došao je još jedan - napuštanje roditeljskog doma.

Jedno od najstresnijih razdoblja u roditeljstvu jest kada dođe vrijeme da dijete koje to već uvelike nije - napusti roditeljski dom. Kako se na odlazak najstarije kćeri Tashe u bijeli svijet priprema trendseterica Iva Radić ispričala je za 'Exkluziv'. 

"Ja mogu reći da ću biti ponosna mama jedne sad već djevojke, koja će napustiti svoj dom i studirati negdje u Europi. I stvarno želim da to uspije i ako se upiše na to što želi i ako uspije ući na Sorbonu, ja ću biti sretna zbog nje jako, jako, jako.", rekla je Iva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tasha je na četvrtoj godini MIOC-a po engleskom programu, a pri odabiru fakulteta pomogla joj je agencija koja se bavi usmjeravanjem mladih u obrazovanju. Ona bi tako od jeseni mogla živjeti u Parizu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVA • RADIĆ (@iva___radic) on Nov 15, 2019 at 4:01am PST

"Jedina molba prema meni kao majci je bila: 'Ja ću se potruditi da to bude u okvirima onoga što mi možemo, ali samo mi daj zeleno svijetlo da odem tako mlada u neki svijet'. Ja kao majka sam jako ponosna, a s druge strane mi je jako teško što odlazi. Meni je ona i više nego kćer, meni je ona desna ruka. Mi živimo nas četvero sami, samohrano se brinem o njima.", ispričala je za 'Exkluziv'. 

Iva kaže kako je prema svim njezinim kriterijima Tasha 'zlatno dijete'. Ima svoju ekipu iz škole i dečka s kojim uči. "Oni su kod nas doma radili projekte, to se tipkalo, mislila sam 'Bože moj ja u vašim godinama'. Istina i Bog, ja ne bih htjela da njoj to zafali, a opet sam bila mirna." rekla je Iva i dodala kako je 'imala dovoljno problema da ne mora razmišljati što se događa u noćnom životu Zagreba'.

Uz Tashu tu je je još dvoje mlađih - Tessa i Ivano. A kada se u cijelu priču umiješao i razvod od njihova oca, Boška Balabana - biti posvećena mama i držati sve konce u rukama postajalo je sve teže i teže. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVA • RADIĆ (@iva___radic) on Feb 1, 2019 at 6:29am PST

"Život se događa, meni se dogodio neki moj život. I u tim nekim trenucima, htio ti ili ne, moraš se okrenuti sebi, da bi se iskoprcao iz nekih stvari i tada gubiš kontrolu. Znalo mi se dogoditi da u tri, četiri dana što ja nisam unutra sto posto, vidim neke promjene koje se meni ne dopadaju.", ispričala je Iva i priznala da je momentalno ona jedini prisutan roditelj: "Voljela bi da je drugačije, ali momentalno sam samo ja".

Iako joj se neće biti lako odvojiti od Tashe, Iva kaže kako će se s time suočiti kada za to dođe vrijeme. Do tada joj poručuje: "Život je kao bicikl, kad jednom naučiš voziti, samo ne smiješ stati".

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!