Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Ekskluzivno: Ivo Amulić iz klape Rišpet očekuje još jedno dijete. Nama je otkrio i spol

A što s klapom sprema za koncert u Splitu, kako je s Perom Kozomarom kupovao pelene i je li već odabrao ime za prinovu, pogledajte u videu

Klapa Rišpet je ponovila prošlogodišnji scenarij te još jednom rasprodala koncert za koncertom. Prepuna dvorana Lisinski odjekivala je najljepšim ljubavnim stihovima, a publika je bila na nogama i pjevala u glas njihove najveće hitove. 

Momci iz klape su sa sobom na pozornicu doveli i neke svoje prijatelje pa su tako publiku zabavljali i Giuliano i Neno Belan, a sve će to ponoviti danas za one koji nisu stigli kupiti kartu za prvi dan. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>Klapa Rišpet je rasprodala i drugi koncert u Lisinskom

Baš nas je zato u našem studiju posjetio član Rišpeta, Ivo Amulić, koji nam je otkrio jesu li zadovoljni koncertom. "Kada u dvorani Lisinski ljudi u nekoliko navrata stoje na nogama, na kraju ti ne daju otići, kada otpjevaš nekoliko biseva, e onda znaš da je koncert uspio i da je sve bilo kako treba", rekao nam je Ivo. 

Ove će godine klapa proslaviti 10 godina postojanja, a naravno da će tu obljetnicu posebno obilježiti: "Moramo snimiti još tri pjesme te ćemo desetu godinu obilježiti s trećim albumom. Ovo je stvarno kruna moje 35-godišnje karijere", priznao nam je. 

A osim što će 2020. biti njegova na poslovnom planu, privatni mu život još više cvijeta. Naime, simpatični pjevač nam je ekskluzivno otkrio da će u srpnju ove godine dobiti treće dijete. Riječ je o curici koju će dobiti sa suprugom Sandrom Kekez s kojom se vjenčao 2013., a ujedno će im ona bit i prvo zajedničko dijete. 

>>Zbog velikog interesa za klapu Rišpet, puštene dodatne ulaznice za koncert u Splitu

Pjevač iz prvog braka već ima kćer Hanu i sina Mihovila. 

A što sprema za koncert u Splitu, kako je s Perom Kozomarom kupovao pelene i je li već odabrao ime za kćerkicu, pogledajte u videu. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!