Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Pjevačica kosovarskih korijena zgrozila Twitter prodajom majici posvećenih koronavirusu: 'Nisi mogla samo donirati novac?!'
Instagram

Stvarno, Rita?

Pjevačica kosovarskih korijena zgrozila Twitter prodajom majici posvećenih koronavirusu: 'Nisi mogla samo donirati novac?!'

Rita Ora iskoristila je ova teška vremena za dodatnu zaradu.

Kada su u pitanju svjetske zvijezde, postoje one koje iskorištavaju svoj utjecaj za osvještavanje ljudi u vrijeme koronavirusa te doniranje novca da se spriječi njegovo širenje i one koje na svemu pokušavaju zaraditi.

A onda postoje i one zvijezde koje pokušavaju istovremeno pomoći i zaraditi na pandemiji, kao što je britanska pjevačica s Kosova, Rita Ora, za koju javnost nije imala previše razumijevanja, kao ni za ostale koji pokušavaju zaraditi na tuđoj nesreći.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, Rita je na Instagramu obavijestila obožavatelje kako je lansirala liniju majici koje su vezane uz koronavirus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on Mar 19, 2020 at 1:43pm PDT

"Ako još niste čuli, lansirala sam kolekciju #StopTheSpread i kampanju u suradnji s UN-ovom zakladom I Svjetskom zdravstvenom organizacijom! Sav novac od prodaje ići će zakladi COVID-19 Solidarity Response. Ako želite napraviti nešto po pitanju Covida-19, ostanite sigurni i čisti te odigrajte svoju ulogu kupnjom ove kolekcije. Možemo mi ovo zajedno", poručila je 29-godišnjakinja pored fotografije na kojoj pozira u majici iz kolekcije.

"Rita Ora koja prodaje majice vezane uz koronavirus. Ovi slavni me tjeraju da budem što više među ljudima", sarkastično je komentirala jedna korisnica Twittera ovaj potez, a ni drugi komentari nisu išli u prilog mlade pjevačice, unatoč činjenici da njezin novi biznis ima i humanitarni karakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on Mar 21, 2020 at 10:30am PDT

Ipak, Twitteraši ističu kako je samo mogla donirati dio novca za istraživanja i pomoć, baš kao što su to učinili neki njezini poznati kolege, bez ikakve prodaje ičega od koje će ona zasigurno imati koristi.

Na kraju dana, takvima poput nje novac sigurno nije problem!

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!