Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Hana Hadžiavdagić iznijela svoju teoriju zavjere oko koronavirusa, poznati pjevač joj poručio: 'Auh, al ga i ti znaš izvaliti'
Instagram

Uvjerena je u to

Hana Hadžiavdagić iznijela svoju teoriju zavjere oko koronavirusa, poznati pjevač joj poručio: 'Auh, al ga i ti znaš izvaliti'

Hana Hadžiavdagić Tabaković izazvala je reakcije svojim stavovima na Facebooku.

Blogerica i influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković iznenadila je brojne korisnike društvenih mreža, točnije Facebooka, svojim teorijama zavjere.

"A što ako 'odjednom' smisle cjepivo pa po zakonu uvedu masovno cijepljenje pa nas obilježe ili tempiraju na određen broj godina života", pisala je Hana pa nastavila sa svojim potpuno neutemeljenim teorijama. "Smanjenje populacije koja ne pridonosi (penzioneri i bolesni) = smanjenje državnog troška i prirodnih resursa... Koliko je umrlo u Italiji penzionera, do sada je 82 milijuna eura godišnje uštedila država... da dalje na nabrajam", napisala je komentar, a odgovorio joj je i poznati glazbenik Amel Ćurić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Facebook)

"Auh, al ga i ti znaš izvaliti draga Hana", započeo je Amel te nastavio.

"Pa da su htjeli da nam skrate godine života ili da nas pobiju učinili bi to odavno. Evo ljudi živih i zdravih sa svim primljenim cjepivima koja postoje. Baš si ga zakucala sad s teorijom zavjere", zaključio je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amel Ćurić (@amelcuric) on Mar 8, 2020 at 12:21pm PDT

"Živi bili pa vidjeli", poručila mu je influencerica te istaknula kako smatra da je koronavirus "umjetan da umjetniji ne može biti".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana) on Mar 22, 2020 at 9:30am PDT

Zatim je na Instagramu pitala gotovo pola milijuna sljedbenika da li bi se cijepili da se pronađe cjepivo protiv koronavirusa.

Što biste joj vi odgovorili na to pitanje?

  •   0% (0) Da.
  •   0% (0) Ne.
Glasovanje je završilo

 

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!