Zvijezde / Domaće zvijezde
Tonči Huljić kao da je predvidio potrese u Zagrebu zbog onoga što je napravio dan ranije
RTL

Htio djelovati preventivno

Tonči Huljić kao da je predvidio potrese u Zagrebu zbog onoga što je napravio dan ranije

Tonči Huljić za srpske je medije otkrio kako njegove nekretnine u Zagrebu nisu oštećene, no ne zna hoće li ih zadržati nakon svega.

Tonči Huljić dao je intervju za srpske medije u kojem je otkrio da se dan prije potresa u Zagrebu počeo raspitivati o polici osiguranja za nekretnine koje posjeduje u glavnom gradu.

"Iz nekog unutrašnjeg predosjećaja, ja sam se baš dan prije potresa interesirao za stanja ugovora o osiguranju nekretnina u Zagrebu. Htio sam djelovati preventivno ako se slučajno dogodi potres. Baš sam pozvao agente iz dva osiguravajuća društva da mi hitno pošalju ugovore, to je apsolutno nevjerojatno", otkrio je glazbenik za Kurir.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Uvijek iskren Tonči Huljić ekskluzivno: "Moj broj mobitela je isti 24 godine i ako netko želi nešto naručiti, sve ima svoju cijenu' 

"Mi smo dobro, povukli smo se iz Zagreba prije 15 dana i odlučili, prije svega zbog razvoja situacije s koronavirusom, da Split bude točka izolacije. Iz kuće nismo izašli već desetak dana. Bavimo se uobičajenom djelatnošću", otkrio je u nastavku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tonči Huljić (@toncihuljic_official) on Jan 30, 2020 at 8:20am PST

Otkrio je i kako s obitelji posjeduje nekoliko nekretnina u starom djelu Zagreba, no srećom nije bilo većih oštećenja.

>> Tonči Huljić otvorio Instagram pa se pohvalio da snima album u Londonu: 'Ivan nije tu, on je po kazni na Dori' 

"Tako su nam javili kada su došli provjeriti. Vidio sam snimke, ništa strašno se nije dogodilo. Sad je pitanje samo trebamo li otići iz tog dijela grada, koji je vrlo lijep jer ima austrougarsku arhitekturu", zaključio je Huljić.

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!