Zvijezde / Domaće zvijezde
Goran Višnjić podijelio fotku iz mladosti te nas podsjetio zašto su za njim svojedobno poludjeli Madonna, ali i ostatak Hollywooda
Instagram

Povratak u prošlost

Goran Višnjić podijelio fotku iz mladosti te nas podsjetio zašto su za njim svojedobno poludjeli Madonna, ali i ostatak Hollywooda

Goran Višnjić priključio se izazovu na društvenim mrežama u kojem ljudi dijele fotografije iz prošlosti.

Posljednjih dana društvene je mreže preplavio izazov u kojem korisnici dijele svoje fotografije iz prošlosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on Feb 4, 2020 at 11:05am PST

Osim naš običnih smrtnika, izazov je zahvatio i domaće zvijezde, a među njima i jednog od naših najuspješnijih glumaca koji se probio i u Hollywood, 47-godišnjeg Gorana Višnjića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on Jan 28, 2020 at 6:13pm PST

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Evo, da vas malo razveselim u ove tmurne dane. Iz posebne arhive koja se ne otvara svaki dan. Bit će bolje, glavu gore! Nije reklama za pivo, ali ako žele poslati malo, uzet ćemo", napisao je Goran pored fotografije na kojoj pozira s kolegama Sašom Bunetom i Vedranom Mlikotom koja je nastala u šibenskom Žaboriću.

(FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)

Tako nas je Goran podsjetio na svoje mlađe dane i početak holivudske karijere koja je krenula uzlaznom putanjom kada ga je slavna Madonna poželjela u svom spotu za pjesmu "The Power of Goodbye".

(FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL)

Višnjić je u to vrijeme imao manje uloge u holivudskim filmovima, a onda je stigla uloga zgodnog doktora u planetarno popularnoj seriji "Hitna služba" koja je promijenila sve.

Što se tiče njegovog privatnog života, od davne 1999. godine je u sretnom braku sa suprugom Evom, rođenom kao Ivana Vrdoljak, a par ima troje djece - dvoje posvojene i jedno biološko.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Par živi u Americi, a njihovom braku nije naštetila niti njegova afera sa Šibenčankom Mirelom Rupić s kojim je dobio kćer.

(FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL)

Nakon što se skandal smirio, sve strane odlučile su poraditi na svom odnosu i slaganju zbog dobrobiti djece, a Gorana ćemo uskoro gledati u novoj ulozi, u ABC-ovoj dramskoj seriji "The Brides".

(FOTO: Dalibor Urukalović/PIXSELL)

>> Goran Višnjić u novom pohodu na Hollywood: Glumit će drakulu s tri supruge u novoj seriji 

Višnjić će glumiti drakulu, jakog i besmrtnog kralja noći koji je preobratio sve svoje tri supruge - Cleo, Renee i Lily koje sada odlučuju započeti zajednički život. 

(FOTO: www.profimedia.hr)

"The Brides" će biti vampirska drama o ženama koje su spremne učiniti sve kako bi sačuvale prestiž, bogatstvo i nasljedstvo svojih obitelji. 

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ovo je novi projekt redatelja popularne serije "Riverdale", Roberta Aguirre-Sacasa, producenta Grega Berlantija i produkcijske kuće "Warner Brothers" s kojima je zadnji put radio dok je glumio u "Hitnoj službi" doktora Luku Kovača. 

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!