Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Ljubila je Benicija Del Tora i sadašnjeg supruga Nikoline Pišek, hrvatska publika ju je obožavala, no njezina nagla narav uvalila ju je u brojne probleme
Davor Puklavec/PIXSELL

Katarina Radivojević u seriji "Ubice mog oca"

Ljubila je Benicija Del Tora i sadašnjeg supruga Nikoline Pišek, hrvatska publika ju je obožavala, no njezina nagla narav uvalila ju je u brojne probleme

Glumicu Katarinu Radivojević gledamo u seriji "Ubice mog oca" na kanalu RTL Adria.

Katarina Radivojević jedna je od najpoznatijih i najljepših srpskih glumica.

40-godišnju Beograđanku dobro je upoznala i hrvatska publika još ranije, a sada ju ima priliku gledati od ponedjeljka do petka navečer u seriji "Ubice mog oca" koju gledamo na RTL Adria.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim zbog brojnih uloga, o lijepoj i talentiranoj glumici često se pisalo u medijima i zbog privatnog života - njezinim partnerima, ali i nagloj naravi koja ju je znala često uvaliti u probleme.

(FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL)

No krenimo s ljubavnim životom. Katarina je tako poznata kao bivša djevojka Vidoja Ristovića, sadašnjeg supruga voditeljice Nikoline Pišek. Par je proveo zajedno 15 mjeseci, a presudila im je udaljenost, jer je u to vrijeme Katarina odlučila otići u SAD zbog posla.

(FOTO: Borna Filić/PIXSELL)

Ipak, šuškalo se i kako su prekinuli jer se on odlučio vratiti tadašnjoj supruzi, no nakon što se povjesničar umjetnosti i poduzetnik zagledao u Nikolinu, tračevi su utihnuli.

(FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)

Prema vlastitom priznanju ljubila je i holivudskog glumca Benicija Del Tora, no tvrdila je svojedobno da su prekinuli jer je ona htjela obitelj.

A kad nije ljubila ili glumila, onda se pričalo i pisalo o njezinom temperamentu. Tako je žute stranice dugo punila pričom kako je na snimanju jedne serije ošamarila producenticu, dok je sama tvrdila kako se to nije dogodilo, već se s producentskom kućom razišla zbog neslaganja oko honorara.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Također, sa seta iste serije moglo se čuti kako je Katarina neugodna osoba za suradnju. Imala je problema i u srednjoj školi u kojoj je često markirala pa je ponavljala treći razred, da bi se na kraju prebacila u drugu gimnaziju koju je završila.

Zatim je upisala Fakultet dramskih umjetnosti za vrijeme kojeg su nju i cimericu istjerali iz stana kada se Katarina pobunila zbog visoke najamnine.

Ipak, kada su počele stizati brojne filmske i televizijske ponude, Katarina se po pitanju novaca više nije imala što buniti niti brinuti, jer talent joj baš nitko ne može osporiti.

U medijie je kasnije isplivao još jedan incident iz restorana Klub književnika kada se zanosna Srpkinja sukobila sa zaposlenikom osiguranja te je tvrdila kako ju je vrijeđao, ali i fizički nasrnuo na nju.

(FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

Ipak, šefica restorana istupila je odmah u medije tvrdeći kako ju nitko nije niti taknuo, već su ju samo upozorili na neprimjereno ponašanje.

Po napisima iz medija od kojih posljednji datiraju iz 2019. godine, Katarina živi pola godine u SAD-u, pola u Srbiji. U SAD-u radi kao koordinator kulturnih aktivnosti u srpskom konzulatu, a ide i na castinge te priprema predstave.

(FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Kako je sama rekla, glumački život u Srbiji nije med i mlijeko, a kada ne možeš naplatiti svoj rad, trud i talent, onda je bolje sačuvati energiju za neke bolje buduće projekte.

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!