Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Marka Grubnića naljutili šetači po Jarunu: 'Vi ste sebični, bezobrazni, neodgovorni... Vi ste potencijalne ubojice'
Instagram

Dokle više tako?!

Marka Grubnića naljutili šetači po Jarunu: 'Vi ste sebični, bezobrazni, neodgovorni... Vi ste potencijalne ubojice'

Marko Grubnić posvetio je poduži status na Instagramu nonšalantnim šetačima i rekreativcima po zagrebačkom Jarunu u doba pandemije koronavirusa.

Stilista Marka Grubnića jako su razljutili šetači po Jarunu i rekreativci koji kao da ne čitaju novine i portale.

Koliko su ga razljutili, svjedoči činjenica kako im je uputio poduže pismo na Instagramu te ih nije štedio.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ovo vaše trčanje i izlaženje malo na 'svjež zrak' će neki na žalost preskupo platiti, gubitkom radnih mjesta, sve većom krizom, bolešću, neki možda čak i smrću. Naši zdravstveni djelatnici ubijaju se od posla, a vi idete 'malo trčati' i voziti bicikl... Kako možete biti tako sebični, i kako vas nije sram?!? Umjesto da SVI OSTANEMO DOMA, da se strpimo par tjedana, da pomognemo jedni drugima, našem zdravstvenom sustavu, ljudima koji rade za naše dobro, cijeloj državi koja će nakon ovoga svega sigurno biti u problemu, vi idete na 'trčanje'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on Mar 13, 2020 at 2:35am PDT

Reći ću vam surovu istinu o tome kakvi ste vi ljudi - vi ste sebični, bezobrazni, neodgovorni...vi ste potencijalne ubojice, Produžavate ovu agoniju, dovodite druge u opasnost sve kako biste ovog ljeta bili fit, imali mišiće... uključite mozak, i ne radite to...nikome nije ovo zabavno, svi se bojimo, ali ako svi ostanemo doma ovo će prije proći i posljedice će biti znatno manje, a nastavak života će biti lakši i bolji...

Svijet doslovno stane, apsolutno sve nezamislivo stane, a vama je do trčanja po Jarunu... pa kako vam nije do toga da spasimo svijet, kako bismo opet svi zajedno mogli bezbrižno trčati... a to možemo tako što ćemo za početak ostati doma, sada... ako sada ostanemo doma, svijet će se opet pokrenuti, a mi svi ćemo imat svo vrijeme ovoga svijeta za trčanja i osobne radosti... molim vas OSTANITE DOMA", poručio je.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!