Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Od 'hrvatskog princa Harryja' do 'princa Konzuma': Bivši model neobičnog izgleda radi na blagajni nakon povlačenja sa scene koja ga je razočarala
Privatni album

Robert Bojanić

Od 'hrvatskog princa Harryja' do 'princa Konzuma': Bivši model neobičnog izgleda radi na blagajni nakon povlačenja sa scene koja ga je razočarala

Roberta Bojanića modni svijet brzo je prihvatio zbog neobičnog izgleda, no iz njega je otišao 2018. godine razočaran stanjem.

Manekena Roberta Bojanića hrvatska je javnost upoznala pod nadimkom "hrvatski princ Harry".

Jedan pogled na njega bit će sasvim dovoljan zašto je dobio taj nadimak, a mladi maneken iz Poreča početkom 2018. godine se odlučio za prekid kratke modne karijere.

(FOTO: Privatni album)

Tada je izrazio ogorčenost činjenicom da se u Hrvatskoj poslovi dobivaju isključivo preko veze te kako su ga svi iskoristili da radi za malo novaca. Ogorčenost ga je malo po malo dovela do toga da ne nastavi s modnom karijerom.

A Robert nam se sada javio kako bi nam ispričao gdje je završio već te 2018. godine kada je prestao sa snimanjima i revijama.

(FOTO: Privatni album)

"Zaposlio sam se u Konzumu još 2018. godine kada sam prestao baviti manekenstvom. Mogu Vam reći da sam jako zadovoljan načinom rada i situacijom u firmi. Radim na blagajni u Ilici, odnosno Črnomercu. Uživam u poslu i svaki se dan trudim pokloniti osmijeh kupcu. Kupci mi često poklone čokoladu ili bonbonijeru, kažu da sam veoma ljubazan i pristojan dečko, što mi je drago", ističe Robert.

(FOTO: Privatni album)

"Svako malo me prepoznaju pa se čude što ja 'maneken' radim u Konzumu? Nije im jasno. Jedna me žena pitala jednom da li je to neka skrivena kamera. Kolegice me vole, slažemo se, pijemo kave skupa na pauzi, odlično surađujemo. Zaista volim svoj posao i ovaj mi je posao zanimljiviji od modelinga. Više se ne vidim u manekenstvu i pred objektivom kamere, zasitio sam se svjetla reflektora. Sada je trenutno frka zbog te korone, ali nosimo maske i rukavice, dobili smo i staklo na blagajni. Malo je riskantno raditi s ljudima jer smo svakodnevno izloženi i u kontaktu s kupcima, ali se čuvamo i štitimo koliko možemo. Ne bojim se previše, ali ipak pazim", nadalje ističe simpatični Robert.

(FOTO: www.profimedia.hr)

"A gledajte, u mom životu je uvijek oko mene neka frka, što pozitivna, što negativna. Tako i sada s koronom. Želja mi je napredovati u firmi i da se taj virus uništi te da se sve vrati u normalu što prije. U zadnjih 5 godina otkako živim u Zagrebu me je bilo po svuda, radio sam sa najboljim fotografima i dizajnerima, snimio hrpu reklama i modnih editorijala, nosio glavne revije u Hrvatskoj, bio radio u Kini i Milanu. Nakon toga svega sam se odlučio zaposliti."

"Ovo sam skrivao od javnosti gdje radim, ali evo mislim da je došlo vrijeme i da se otkrije gdje sam završio nakon što sam se povukao sa scene. Slično kao i kad se Claudia Beni nakon Eurovizije zaposlila u frizerskom salonu, hehe. Tako sam ja završio u Konzumu i napravio novu prekretnicu u životu", zaključio je bivši model kojem želimo puno sreće u daljnjem radu.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!