Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Uzrujana domaća glumica ne može do svoje voljene majke: 'Koliko koštaju moje suze danas?'
Instagram

Javno izrazila nezadovoljstvo

Uzrujana domaća glumica ne može do svoje voljene majke: 'Koliko koštaju moje suze danas?'

Glumicu Marijanu Mikulić uzrujala su pravila prelaske hrvatsko-bosanske granice.

Domaća glumica Marijana Mikulić ovih dana ima samo jednu želju - zagrliti voljenu majku za njezin 60. rođendan.

No, pravia prelaska granica zbog pandemije koronavirusa su sada drugačija, na što se Marijana požalila na svom Instagram profilu podužim statusom. Naime, glumicu su uzrujala pravila prelaske hrvatsko-bosanske granice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic) on May 21, 2020 at 4:14am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Da bi zagrlio majku u BiH moraš imati bosansku putovnicu, hrvatske se ne pikaju. Moja majka 23.5., za dva dana, slavi okrugli 60. rođendan. Negdje prije dva tjedna krenulo je k tome da će se granice otvoriti za dva tjedna (dakle sad nekad), a meni se odmah sve lampice upalile - možda ćemo moći do nje i iznenaditi ja za rođendan!

Pratimo, čitamo, čekamo, granice se otvaraju, ne otvaraju? Samoizolaciju ukidaju, ili ipak ne? DA, granice otvorene! UKINUTA i samoizolacija pri prelasku granice!! Sreća do neba! Iiiii knock down! Samo oni koji imaju BiH putovnicu mogu prelaziti nesmetano granicu. Mi koji smo odozdo, a nismo više prijavljeni u BiH i nemamo BiH dokumente, ne možemo ući u BiH!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic) on May 21, 2020 at 8:25am PDT

Zašto?? Pa jesu otvorene granice ili nisu? Zar posjedovanje BiH putovnice štiti od dobivanja korone i prenošenja iste? ZNAČI One koje IMAJU bosansku putovnicu mogu zagrliti svoju majku a ja ne mogu?? NEMAM PRAVO na to? Tko to ima pravo donijeti takvu odluku??

Ima li ijedne pore, ijednog prava u koje nam neće politika uvući ruke?! Koliko koštaju moje suze danas? Tko to može platiti? I zašto?? Može li mi netko odgovoriti??", napisala je Marijana pored kolaža fotografija sa svojom majkom Milom koja joj je velika potpora u životu.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!