Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Postoji i fotografija: Bruno Petković u vezi s bivšom suprugom Jerka Leke, Ivom Šarić?
Instagram

Imamo novi par?

Postoji i fotografija: Bruno Petković u vezi s bivšom suprugom Jerka Leke, Ivom Šarić?

Dinamovac Bruno Petković slobodan je muškarac od sredine listopada prošle godine kada je prekinuo višegodišnju vezu s manekenkom Teom Slavicom.

Iako se od prošlog prosinca šuška kako je nogometaš Dinama i hrvatski reprezentativac Bruno Petković u vezi s tenisačicom Donnom Vekić, čini se kako je Bruno bacio oko na jednu drugu damu.

Podsjetimo, Dinamovac Bruno Petković slobodan je muškarac od sredine listopada prošle godine kada je prekinuo višegodišnju vezu s manekenkom Teom Slavicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruno Petković (@brunopetkovicofficial) on Jul 3, 2017 at 10:28am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako su objavljivali zajedničke fotografije te Bruno nije skrivao kolika mu je Tea podrška, par je iznenada prekinuo, a prekid je tada potvrdila Tea jednom rečenicom: "Bruno Petković od sada je slobodan dečko!"

(FOTO: Instagram)

Razlozi naglog prekida mladog para ni dandanas nisu poznati javnosti, no i Bruno i Tea ekspresno su izbrisali sve zajedničke fotografije s društvenih profila. "Da želim da me netko kontrolira, uz mene bi došao daljinski upravljač", napisala je Tea pored prve fotografije koju je objavila na Instagramu nakon prekida, a zatim je viđena i u izlasku s nogometašem Nikolom Pokrivačem koji je friško prekinuo s voditeljicom Ecijom Ivušić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic) on Apr 2, 2020 at 9:06am PDT

U prosincu iste godine, Bruno je uhvaćen kako uživa u Adventu s Osječankom Donnom Vekićem te su odmah počela šuškanja o novom paru, no do danas nismo dobili niti jedan konkretan dokaz da je sportski duo bio nešto više od prijatelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I V A � (@iva__saric) on Feb 22, 2020 at 12:18am PST

No, kako ekskluzivno prenosi Gloria, čini se kako je 25-godišnji Bruno bacio oko na bivšu suprugu nogometaša Jerka Leke, prelijepu Ivu Šarić s kojom je tijekom ovog vikenda viđen na privatnoj večeri u jednom poznatom zagrebačkom restoranu.

Na fotografiji Bruno i 6 godina starija Iva imaju velike osmijehe na licima te sjede jedno pored drugoga, no niti ovdje još uvijek ne postoje konkretni dokazi da se radi o novom domaćem paru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I V A � (@iva__saric) on Sep 4, 2019 at 11:20am PDT

Iva je s Jerkom bila od 2008. godine, a 4 godine kasnije su se vjenčali te dobili dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva je tada imala 19, a Jerko 32 godine. Iako se o razvodu počelo šuškati 2017. godine, samozatajni par tek je u ožujku 2018. godine priznao da su se razišli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I V A � (@iva__saric) on Sep 20, 2019 at 1:02pm PDT

Ako ništa drugo, Bruno zaista ima oko za prave ljepotice.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!