Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Pjevač-prorok: Tony Cetinski tvrdi kako je ovom pjesmom predvidio koronu
Facebook

Samo ljubav

Pjevač-prorok: Tony Cetinski tvrdi kako je ovom pjesmom predvidio koronu

Tony Cetinski posljednjih je tjedana u medijima isključivo zbog svojih stavova o cijepljenju i koronavirusu.

51-godišnji glazbenik Tony Cetinski u posljednje vrijeme začuđuje dio javnosti svojim izjavama.

Sve je krenulo s njegovim stavovima o cijepljenju i koronavirusu. "Strah me vidjeti taj trenutak kada će krenuti represija i kada će krenuti nasilno cijepiti one koji se ne žele cijepiti. To me jako zanima i plaši. Tko će mene natjerati da se ja cijepim ako neću? Tko hoće, neka se cijepi, ja nemam ništa protiv. Možete me ušutkati na neko vrijeme, ali cijepiti me nećete sigurno. Otvorite Goli otok za nas koji se ne želimo cijepiti pa nas lisicama privedite, zatvorite, zaključajte ili nas uspavajte pa nas silom cijepite", započeo je Tony prije nekoliko tjedana na svom Facebooku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Tony Cetinski o cijepljenju protiv koronavirusa: 'Otvorite Goli otok za nas koji se ne želimo cijepiti pa nas s lisicama privedite' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️�������� (@tonicetinski) on Apr 27, 2020 at 11:45pm PDT

Rekao je i da se nada kako mu zbog ovih izrečenih stvari neće zatvoriti Facebook račun jer smatra da je u demokratskom društvu dozvoljeno o svemu razgovarati. "Je li moguće da je sve ovo da bi nas se dovelo pod kontrolu, da bi nas se čipiralo, cijepilo?", pitao je svoje fanove.  

U međuvremenu je iznijeo i svoje stavove o još jednoj aktalnoj temi, pobačaju, kada je na Instagramu objavio fotografiju ženskog kipa koji u trbuhu nosi bebu.

>> Tony Cetinski zbunio obožavatelje fotografijom ženskog kipa: Neki mu čestitali na prinovi, no on se oglasio o pobačaju i cijepljenju 

"SLOBODA IZBORA ( Dvostruki kriteriji) Na slobodu izbora oko cijepljenja su skakali odmah kao vukovi i pokušali nas napraviti luđacima i teoretičarima nekakvih zavjera ili ravnozemljašima, a sada ti isti mediji nameću također važna pitanja (abortus i pravo istospolnim vezama na udomljavanje djece) gdje se gle čuda sada bore za #pravoizbora ! Bog je velik. On jedini sudi, a ne ljudi. Mi ponavljamo: Tko voli nek izvoli i nismo protiv nego ZA #slobodaizbora i #informiranipristanak kod cijepljenja!!!", poručio je glazbenik.

A čini se kako jedan od najpopularnijih domaćih glazbenika ne misli stati s iznošenjem svog mišljenja na temu koronavirusa. Naime, posljednjom objavom na društvenim mrežama nazvao se prorokom, odnosi smatra kako je u jednoj svojoj pjesmi predvidio koronavirus.

"Sad maske skinimo da svi vidimo u ovoj igri tko je tko. Jer preko noći svijet se srušio. Nažalost, bili smo proroci u ovoj pjesmi. Pjesmu 'Neka te odvede' posvećujemo gospođi koroni", napisao je Cetinski na svom Facebook profilu.  

I dok neki komentiraju kako podržavaju njegov rad, drugi mu poručuju kako treba prestati pričati gluposti i 'trovati' javnost.

Ipak, nekako nam se čini kako glazbenik ne misli stati na ovome...

Što mislite o stavovima Tonyja Cetinskog?

Rezultati
Slažem se.: 27 odgovora
Ne slažem se.: 5 odgovora
  • Slažem se.:

    84% (27)

  • Ne slažem se.:

    16% (5)

Vrati se na glasanje

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!