Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Pogledajte ga i poslušajte: Ovog Istrijana već sada zovu najvećom nadom domaće estrade
Andrea Valić

Poslušajte ga

Pogledajte ga i poslušajte: Ovog Istrijana već sada zovu najvećom nadom domaće estrade

Nakon što su ga otkrili brojni velikani regionalne glazbene scene, Tedi Grubica nastavlja korak po korak osvojiti eter i utaboriti se na estradnoj sceni.

Mladi pjevač Tedi Grubica ne staje kada su u pitanju nove pjesme!

Nakon što su ga otkrili brojni velikani regionalne glazbene scene, on nastavlja korak po korak osvojiti eter i utaboriti se na estradnoj sceni.
 
Ovaj istarski glazbenik svoju je novu pjesmu prepustio u ruke pravim stručnjacima, pa je tako za tekst pjesme „Još si u krvi“ zaslužan Nenad Ninčević, dok je glazbu radio Grigor Koprov, a aranžman Vladimir Dojčinovski. Pjesma se stvarala u Zagrebu, Skopju i Beogradu, ali zato je spot snimao u svojoj rodnoj Istri.
 
Spot za pjesmu snimljen je u pulskoj gimnaziji te Muzeju dobrih uspomena, a ocrtavaju ga boje koje su ovaj spot učinile pravim melenom za oči.
 
Sve je snimano pod redateljskom palicom MedVid produkcije koja je cijelu priču snimila filmskom kamerom kakve se koriste u holivudskoj filmskoj industriji pa stoga i ne čudi da je video spot već na prvu dobio cijeli niz dobrih kritika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Andrea Valić)
 
„Uvijek ljudi hvale moje pjesme, no ovaj sam put dobio pohvala više no ikad. Pjesma budi neke dobre emocije jer ima dobar ritam. Želim upravo to – da moje pjesme dođu do srca. Sretan sam što početak moje ozbiljnije karijere obilježavaju dobre pjesme jer svi znamo da je u ovim vremenima teško biti drugačiji. Vjerujem u ovu pjesmu i siguran sam da svatko tko je posluša – poslušat će je još jednom“, kazao je Tedi Grubica kojeg su već mnogi prozvali najvećom nadom domaće estrade.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!