Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Nives Ivanišević oprostila se od majke Vesne dirljivom objavom: 'Hvala što si bila baš moja mama'
Milan Sabic/PIXSELL

Počivala u miru

Nives Ivanišević oprostila se od majke Vesne dirljivom objavom: 'Hvala što si bila baš moja mama'

Voditeljici je preminula majka Vesna od koje se oprostila i na Instagramu dirljivim riječima.

Nives Ivanišević proživljava najteže trenutku u životu.

Naime, voditeljici je preminula majka Vesna od koje se oprostila i na Instagramu dirljivim riječima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ima jedna žena... Koja nikad nikom ništa loše nije napravila. Koja je uvijek sve stavljala ispred sebe. Koja je bila podrška u svim trenucima i uvijek tražila ono dobro u ljudima, čak i kad nitko drugi to nije mogao vidjeti u njima. Borila se stalno za pravdu i za malog čovjeka, nije mogla podnijeti tuđu patnju i bol, radije bi to preuzela na sebe. A kao mama... Puna kuća smijeha, puna kuća sreće, stalna pažnja usmjerena na centar svijeta (mene i brata). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on Jul 3, 2020 at 12:51am PDT

Ona mama za koju možeš reći: 'E da je barem to moja mama.' E, pa bila je moja (naša) i samo moja (naša) i ostavila mi je toliko lijepih uspomena, da živim tri života i dalje bih se mogla sjećati lijepih stvari. Zato glava gore, kao što bi ona to voljela i tražila od mene i ako me nešto naučila to je da budem jaka i kad se lomim.

Sreću je uvijek tražila u malim stvarima i veselila se iskreno kao dijete. Sreća drugih njoj je bila lajtmotiv života. Hvala.

"Hvala što si bila baš moja mama, što si baš moj život učinila takvim da ga nikad ne bih mijenjala s nikim. Ti si sve. Kraljica, majka, žena uzor. I kako bi rekle sve ove jake koje volim i znam: Putuj Mamice! Volim te", napisala je Nives uz fotografiju majke s unučićem Oliverom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Čanović (@nenad_canovic) on Jul 3, 2020 at 12:52am PDT

Od majke se oprostio i Nivesin brat Nenad Čanović.

"Ne želim da je prepatetičan jer stvarno mislim da si se spasila, odabrala bolji put u ovom slučaju i drago mi je da se ne mučiš...  Nema riječi kojima bi opisao koliko ćeš nam faliti u životu u obliku u kojem smo navikli na tebe, no znam da je tijelo samo potrošna roba, a tvoja duša je ono što će vječno ostati među nama pa ćemo i dalje na neki način biti zajedno."

Počivala u miru...

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!