Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Todorićeva unuka se na maturalnoj zabavi pojavila u vrlo izazovnoj, ali prelijepoj haljini Matije Vuice
Instagram

Treba ju znati nositi

Todorićeva unuka se na maturalnoj zabavi pojavila u vrlo izazovnoj, ali prelijepoj haljini Matije Vuice

"Mlada lijepa odlična učenica..uskoro studentica...puno sreće draga Tara...sad punom parom dalje", poručila joj je dizajnerica pored fotografija koje je objavila na svom službenom Instagram profilu.

Kći Ive Todorić i Hrvoja Balenta je maturirala.

Riječ je o Tari Balent koja je za tu priliku odabrala vrlo izazovnu haljinu poznate domaće dizajnerice Matije Vuice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Mlada lijepa odlična učenica..uskoro studentica...puno sreće draga Tara...sad punom parom dalje", poručila joj je dizajnerica pored fotografija koje je objavila na svom službenom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica) on Jul 4, 2020 at 12:20am PDT

"Hvala ti Matija što uljepšavaš najposebnije dane svima nama", odgovorila joj je Iva Todorić koja je kćer pratila na maturalnu.

Haljinom su bile oduševljene i brojne Matijine klijentice, a poznato je kako dizajNericu obožavaju i brojne poznate dame, posebno Severina.

Podsjetimo, bivši supružnici Balent uplovili su u bračnu luku 2001. godine, a kao krune ljubavi stiglo je njihovo troje djece - Tara, Ivan i Ante. U lipnju 2018. godine, Iva Todorić promijenila je svoje prezime na društvenim mrežama iz Balent u djevojačko.

(FOTO: Željko Lukunić/PIXSELL)

Iva nikada nije previše govorila o svom privatnom životu, no o trzavicama u inače skladnom braku počelo se šuškati krajem 2017. godine kada je Agrokor upao u veliku krizu.

Hrvoje Balent je bio član uprave nekadašnjeg Agrokora, a Iva je u tvrtki koja je pripadala njezinu ocu bila zadužena za marketing. Poduzetnik je u listopadu 2017. godine bio zajedno s Todorićem u pritvoru, a Iva ih je oboje dočekala nakon puštanja na slobodu.

(FOTO: Željko Lukunić/PIXSELL)

Balent je na kraju podnio i službeni zahtjev za razvod, a Ivine prijateljice istaknule su kako ona nikada nije bila sretnija i zadovoljnija.

A njezina nasljednica izrasla je u pravu ljepoticu.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!