Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Usavršili izbjegavanje na eventima: Osebujni domaći par bio je nerazdvojan, a samo devet mjeseci nakon prekida ona se udala za drugoga
Tomislav Miletic/PIXSELL

Pronašli svoje luke

Usavršili izbjegavanje na eventima: Osebujni domaći par bio je nerazdvojan, a samo devet mjeseci nakon prekida ona se udala za drugoga

Nina Mia Čikeš udala se u Las Vegasu 2018. godine, svega devet mjeseci nakon prekida dvogodišnje veze s Kurspahićem u prosincu 2017. godine.

Sinoć je održana prva večer modnih revija u sklopu jubilarne 30. sezone Bipa Fashion.hr-a u prekrasnom Parku skulptura zagrebačke Gliptoteke.

Posebno garden izdanje Bipa FASHION.HR-a pretvorilo je jedan od najljepših parkova u idiličnu kulisu za pravu ljetnu modnu večer u kojoj su tri dizajnerska imena prikazala svoje nove kolekcije. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Publika je još jednom bila očarana majstorskim spojem boja, krojeva i nekih novih struktura, a već poznati zaljubljenici u dizajn poput Tihane Harapin Zalepugin, Boruta Mihalića, Nike Turković, Aleksandre Milinković, Ana Marie Ricov, Zorana Aragovića, Nine Mie Čikeš, Borne Kotromanić i brojnih drugih uživali su u dugo iščekivanim kolekcijama omiljenih dizajnera - brendova Arileo i Les Émaux te Roberta Severa.

Među uzvanicima je bio i osebujni domaći glumac Miran Kurspahić koji je stigao u pratnji deset godina mlađe djevojke Mirne Škrgatić s kojom je doslovno ukrao show.

(FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)

>> Domaći glumac na modnu reviju došao s dekolteom većim nego što je imala njegova djevojka 

Par je došao skockan od glave do pete, a ono što smo zamijetili je činjenica da je Miran imao dublji dekolte od Mirne. Ipak, zbog cool stava i frajerskog looka, glumac je izgledao i više nego dobro u bijelim hlačama i bež sakou.

(FOTO: Davorin Višnjić/PIXSELL)

(FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)

Njegova 'bolja' polovica nosila je metalik haljinu sa životinjskim uzorkom koja je sjajno pristajala uz njezinu vatrenu boju kose. Par je zajedno gotovo godinu dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miran Kurspahić (@ammazzo10) on Jul 19, 2019 at 7:14am PDT

Na istom je događanju bila i Miranova bivša djevojka, arhitektica Nina Mia Čikeš koja je danas sretno udana za Ivana Jelčića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Architektin : Bühnenbildner (@nina.berlina) on Aug 9, 2018 at 12:19pm PDT

Podsjetimo, Nina se udala u Las Vegasu u kolovozu 2018. godine, svega devet mjeseci nakon prekida dvogodišnje veze s Kurspahićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Architektin : Bühnenbildner (@nina.berlina) on Aug 9, 2018 at 9:19am PDT

Bivši par sinoć se uspješno izbjegavao, kao i na ostalim eventima na kojima su se dosad sretali.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!