Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Nitko nije znao da je trudna! Simona Mijoković objavila prve fotografije iz tajanstvene trudnoće
Facebook

Četvrti put mama

Nitko nije znao da je trudna! Simona Mijoković objavila prve fotografije iz tajanstvene trudnoće

Simona Mijoković neki dan je rodila svoje četvrto dijete, a da nitko niti nije znao da je u blaženom stanju.

Simona Mijoković prošlog ponedjeljka šokirala je domaću javnost objavom kako je po četvrti put postala majka.

Nitko niti nije znao da je bivša starleta, pjevačica, misica i reality zvijezda u drugom stanju, a sretne vijesti otkrila je na Facebooku fotografijom ručice bebe. Tada je otkrila i kako je sa suprugom Stanislavom Mijokovićem dobila djevojčicu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Nitko niti nije znao da je trudna: Simona u tajnosti rodila četvrto dijete, otkrila i ime

Par već ima sina i kćer, a iz prvog braka s Antom Gotovcem Simona ima kćer Gabrijelu.

(FOTO: Facebook)

"Dobrodošla Zvjezdana. Teško je pronaći sve riječi zahvale koje stanuju u srcu i napisati ih u jednom statusu- Zato dajem svu hvalu i slavu Isusu mom Spasitelju i Otkupitelju: 'Cijelim bićem svojim blagoslivljam Vječnoga! Neka slavljeno bude sveto ime tvoje Gospodine jesi nam udijelio dragocjeni dar novoga života. Neka tvoj blagoslov bdije nad Zvjezdanom. Ispuni njen duh mudrošću ljubavlju i milosrđem, neka ti služi u sve dane svojega života i nauči prepoznavati Tvoju veliku ljubav prema njoj. Hvaljen budi zbog povjerenja i prepuštanja Zvjezdane u naše ruke, neka te slave čete anđela i svi narodi. Ljubljeni Isuse, Spasitelju, Otkupitelju, Sine Boga Živoga Ti činiš tako velika čudesa, hvala Ti i sva slava", napisala je Simona na Facebooku uz fotografiju ručice bebe.

(FOTO: Facebook)

"Danas u zoru stigli smo u bolnicu - u 5.45 h krenuli, pripremili me i ujutro rodila sam novo čudo Božje Ljubavi, došla je Zvjezdana u moje naručje. Ljubljena moja kćeri Zvjezdana; Čekali smo te u tišini srca, skrovitosti našeg doma, molitvi zahvale i radosnog osmjeha svih ovih 9 mjeseci. 9 mjeseci milosne i uredne trudnoće!

Hvala svim dušama koje mi je Gospodin u ovih 9 mjeseci tišine darovao, a posebno i svećenicima i časnim sestrama koji su nas pratili molitvom i svima koji su prikazivali brojne mise za Zvjezdanu i mene. Stostruko primili. U mom ste srcu i molitvi zahvale čuvani vječno", nastavila je te otkrila više o imenu djevojčice.

(FOTO: Facebook)

"A tu je i moj najdraži pater Zvjezdan svojim zagovorom nas čuvao. Patere Zvjezdane, a sada osim što živiš u mom srcu vječno, i molitvi zahvale svaki dan i tvoje ime nosi moje četvrto dijete. I dok god dišem svjedočit ću koliko si mi pomogao i doveo me k Izvoru života - Isusu mom Spasitelju i Otkupitelju. A posebno ću i mojoj Zvjezdani pričati o tebi kako je dobila ime po velikom i predivnom svećeniku koji je njenu mamu doveo do Isusa", zaključila je Simona koja se za Stanislava udala 2016. godine.

Zvjezdana je stigla kao najljepši mogući poklon za njezin 36. rođendan te nedavnu godišnjicu braka, a Simona je sada u Facebook pričama podijelila nekoliko fotografija iz doba tajanstvene trudnoće.

Prva datira iz vremena kada je bila trudna četiri mjeseca, zatim 6 i pol mjeseci za vrijeme Uskrsa, a za godišnjicu braka već je bila sedam i pol mjeseci u blaženom stanju.

Tijekom proslave 36. rođendana, 10. lipnja, Simona je bila trudna 8 mjeseci, no na fotografiji koju je tada podijelila trbuh je vješto sakrila stolcem.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!