Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Rijetki medijski istup: Nakon brojnih obiteljskih drama, Severina je napokon sa sinom
Instagram

Imaju puno planova

Rijetki medijski istup: Nakon brojnih obiteljskih drama, Severina je napokon sa sinom

Čini se kako je Severini napokon olučilo zasjati sunce nakon kiše i brojnih privatnih oluja.

Splitska pjevačica posljednjih mjeseci proživljava veliku privatnu dramu zbog bitke oko skrbništva nad sinom Aleksandrom.

Podsjetimo, Severina je već godinama u sudskim sporovima s bivšim partnerom Milanom Popovićem, a kao da to nije dovoljno samo po sebi, mediji su se raspisali i o klimavim odnosima između nje i 15 godina mlađeg supruga Igora Kojića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Iako su sada najveći neprijatelji koji se već godinama povlače po sudovima, Severina i Milan Popović su nekada bili zaljubljeni preko ušiju

Zatim je tu došlo i privođenje zbog kršenja policijskog sata u Srbiji te navodno neslaganje s Igorovim roditeljima, no čini se kako je 48-godišnjoj Splićanki nakon kiše napokon zasjalo sunce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on Jun 26, 2020 at 3:45am PDT

U rijetkom javnom istupu u posljednje vrijeme, Severina je za Radio Dalmaciju otkrila kako će i s kim provesti ljeto.

>> Namrgođeno lice nisu mogle sakriti niti tamne naočale: Severina je jutro provela na sudu zbog privatne tužbe Milana Popovića

Naime, pjevačica je odlučila uzeti predah od poslovnih obaveza te se posvetiti obitelji, prije svega sinu s kojim uživa u ljepotama Hrvatske, jer ove godine zbog pandemije koronavirusa neće putovati u daleke i egzotične krajeve. Prvo su bili u Splitu, a zatim posjetili Kornate i Plitvička jezera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on Jul 5, 2020 at 3:29am PDT

"Malo šetamo po otocima, malo se zezamo s ježevima - hoće li nas ubosti ili neće, jer moramo vaditi i morske krastavce, a ja sam SuperWoman. Kad sam išla na koncert dok je on bio mali, onda bih se ja obukla u neki oklop, a on me pitao zašto to nosim. Rekla sam mu da sam ja SuperWoman, kao ovi iz crtanog, i idem spašavati svijet. Tako da sam morala uvijek loviti rakove, onda sve to moramo staviti u teglu i pustiti kasnije u more. Jednu je zvijezdu sam izvadio, bio je presretan", rekla je pjevačica.

"Na Plitvicama sam bila samo na ekskurziji s osnovnom školom i još jednom kad smo snimali spot. Tamo postoji jahanje, možete hraniti jelene u predivnom resortu, bili smo i u špilji. Naša Hrvatska je stvarno predivna, uživali smo na Plitvicama. Bilo je jako zanimljivo, djeci pogotovo. Spavali smo u kućici na drvetu i sad dolazimo u Split ponovno."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on Jun 28, 2020 at 3:04am PDT

U Splitu pjevačicu čeka i proslava godišnjice mature kojoj se jako veseli, a najavila je i koncert u rodnom gradu 11. srpnja.

"Vidimo se u Splitu, 11. 7., osviješteni s maskama, ali zato sa srcima k'o kuća."

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!