Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Boris Rogoznica varao suprugu s kontroverznom zagrebačkom dominom i pjevačicom? Alex Ognjena tvrdi da je afera trajala godinama, nalazili su se u njegovom stanu

AFERA

Boris Rogoznica varao suprugu s kontroverznom zagrebačkom dominom i pjevačicom? Alex Ognjena tvrdi da je afera trajala godinama, nalazili su se u njegovom stanu

Iako je saznala da ima ženu, tvrdi Alex, nastavili su se navodno viđati u njegovom stanu

Nakon što su nedavno Boris Rogoznica i njegova supruga Doris Pinčić Rogoznica otkrili kako se rastaju, zagrebačka kantautorica te bivša domina Alex Ognjena za 24sata je ispričala, kako ona tvrdi, da je godinama imala aferu s Borisom. 

>> Robovi hrvatske Lady Gage: Alex Ognjena za RTL pričala o svom životu

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Štoviše, otkrila je i da su se upoznali na jednom tečaju. "Upoznala sam ga prije tri, četiri godine, tad nisam znala tko je on jer nije imao puno gaža. Pitao me za broj i počeli smo se dopisivati', rekla je Alex za 24sata

Alex Ognjena Fotogalerija

Nakon toga su se počeli nalazati, ponekad čak i u njegovom stanu, tvrdi Alex. "Slučajno sam na mobitelu vidjela slike neke žene, onda je priznao da ima suprugu", tvrdi Alex za 24sata. No, nakon toga su se nastavili dopisivati, kaže Alex te dodaje da su si slali vruće poruke poput 'I just wanna tuc-tuc' piše 24sata.

Alex se, kako je izjavila, iz Borisovog života povukla kad su Boris i supruga posljednji put prije razvoda prolazili krizu, neposrdeno prije nego što su kupili kuću pa je tako njihova navodna afera završila 2019. godine.

Sam Boris je, prema pisanju ovog portala, na pitanje poznaje li Alex odgovorio: 'Ne baš' te je kasnije dodao da se takve poruke daju iscenirati.  

>> Alex Ognjena ljetnu pjesmu posvetila radnicima i zapalila se na snimanju spota! 
Inače, Ognjena se tijekom 2017. godine predstavljala ne samo kao pjevačica već i kao domina te je imala čak i muške robove koji joj se pokoravaju.

"Znam da je život prekratak i da jednostavno ako već ja isijavam nečime, onda je jednostavno najbolje da to priglim", izjavila je tad za RTL.

Na pitanje tko su muškarci koji žele biti njezini robovi, Zagrepčanka je 2017. godine odgovorila:
 
"Ili su direktori velikih korporacija ili su evo u parlamentu i tako dalje. Ima stvarno znači jakih imena ajmo reći i onda im je možda malo i potrebno da sa mnom dožive da su oni ti koji ne odlučuju o stvarima jer inače imaju ogromne odgovornosti na svojim leđima pa im dobro dođe da se prepuste ovako nečemu, tko će za promjenu umjesto njih odlučivati o svemu", objasnila je. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!