Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

VIDEO - Tko je Alex Ognjena, domina koja je navodno imala aferu s Borisom Rogoznicom?

Boris Rogoznica varao suprugu s poznatom zagrebačkom dominom? Ona tvrdi da je afera trajala godinama

Nakon što su nedavno Boris Rogoznica i njegova supruga Doris otkrili kako se rastaju, zagrebačka kantautorica te bivša domina Alex Ognjena za 24sata je ispričala, kako ona tvrdi, da je godinama imala aferu s Borisom. 

No, Alex Ognjena, koja je danas glazbenica,  tijekom 2017. godine se predstavljala još i kao domina te je imala čak i muške robove koji joj se pokoravaju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Boris Rogoznica varao suprugu s poznatom zagrebačkom dominom? Alex Ognjena tvrdi da je afera trajala godinama (PROČITAJ VIŠE) 

"Znam da je život prekratak i da jednostavno ako već ja isijavam nečime, onda je jednostavno najbolje da to priglim", izjavila je tad za RTL.

"Događale su mi se situacije da su mi i muškarci i žene prilazili na ulici, pisali na Facebook poruke i zvali i nudili u pravilu da mi budu robovi. To traje zaista od mog tinejdžerstva. No skužila sam sa godinama da očito ipak iz mene nešto zrači", pričala je Alex.

Alex Ognjena Fotogalerija

Na pitanje tko su muškarci koji žele biti njezini robovi, Zagrepčanka je odgovorila:
 
"Ili su direktori velikih korporacija ili su evo u parlamentu i tako dalje. Ima stvarno znači jakih imena ajmo reći i onda im je možda malo i potrebno da samnom dožive da su oni ti koji ne odlučuju o stvarima jer inače imaju ogromne odgovornosti na svojim leđima pa im dobro dođe da se prepuste ovako nečemu, tko će za promjenu umjesto njih odlučivati o svemu", objašnjavala je tada.
 
Imena, naravno, nikad nije otkrila. Ali kroz njezine domino odaje navodno su prošli su i viđeniji političari i menadžeri. Njihova su se druženja svodila tek na bezazlene sado mazo igrice jer Alex, kako je rekla tad, ne pruža seksualne usluge. 
 
"Što se tiče mojih potencijalnih seksualnih odnosa sa bilo kim od robova, to je apsolutno nemoguće", tvrdila je tad Alex. Domino stav prezentirala je i u svom prvom video spotu za pjesmu "Zapalila bih grad".
 
Ekscentrična Alex živi od tetoviranja i majka je 15-godišnjeg sina. U videu iz 2017. godine koji možete pogledati na početku teksta, otkrila je još neke pikanterije!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!