Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
ANKETA - Tko vam je bolji glazbenik, Boris Rogoznica ili Alex Ognjena?

GLASAJTE

ANKETA - Tko vam je bolji glazbenik, Boris Rogoznica ili Alex Ognjena?

Boris Rogoznica i Alex Ognjena domaći su glazbenici koji se pokušavaju što bolje pozicionirati na domaćoj estradi, a navodno su imali i aferu dok je Boris bio u braku s Doris

Nakon što su nedavno Boris Rogoznica i njegova supruga Doris otkrili kako se rastaju, zagrebačka kantautorica te bivša domina Alex Ognjena za 24sata je ispričala, kako ona tvrdi, da je godinama imala aferu s Borisom. 

>> Boris Rogoznica varao suprugu s poznatom zagrebačkom dominom? Alex Ognjena tvrdi da je afera trajala godinama

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Štoviše, otkrila je i da su se upoznali na jednom tečaju. "Upoznala sam ga prije tri, četiri godine, tad nisam znala tko je on jer nije imao puno gaža. Pitao me za broj i počeli smo se dopisivati', rekla je Alex za 24sata

Boris je tijekom karijere snimio 15-ak autorskih pjesama, a među popularnijima su 'Sve grijehe piši na mene' , 'Rastvorio bi more', 'Neponovljiva' te posljednja 'Tvoje tijelo Iva' za koju kaže da je i najosobnija. 

Alex Ognjena je svoju glazbenu karijeru počela 2016. godine kad je snimio svoj prvi singl 'Zapalila bih grad'. Do danas izdala nekoliko singlova, a pjesmu 'Di si bio?' objavila je ove godine.

ANKETA

Tko vam je bolji glazbenik - Boris i Alex?

Rezultati
  • Boris   12% (42)
  • Alex   15% (53)
  • Oboje su mi super!   5% (17)
  • Nijedno   69% (253)
Vrati se na glasanje

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!