Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Tony Cetinski: 'Država treba narediti lokalnoj vlasti da plati bar pola cijene koncerata'
Instagram

i on se javio

Tony Cetinski: 'Država treba narediti lokalnoj vlasti da plati bar pola cijene koncerata'

Nakon što su se o ovoj temi oglasili brojni domaći glazbenici, to je učinio i Tony

Kao i mnogi domaći glazbenici, sada je i Tony Cetinski iznio svoje mišljenje o trenutnom stanju u glazbenoj industriji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tony Cetinski⭐️�������� (@tonicetinski) Tra 27, 2020 u 11:45 PDT

 

"Molim razne udruge ili skupine ljudi koji me sada mole da se borim za prava glazbene industrije neka me poštede te torture jer su svi šutjeli kao mačići kada je trebalo ukazati na krucijalne probleme s kojima se već sada borimo, a tek je počelo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kad sam zbog svog prava na govor i mišljenje bivao zabranjivan u eteru, nitko se od vas nije ni trznuo. Niste morali dijeliti moje mišljenje na temu cijepljenja, ali kad me se zabranjivalo i ismijavalo samo radi svog mišljenja i stava, tu se nitko osim Nine nije udostojio progovarati. Ipak, par savjetodavnih rečenica pristajem utrošiti zbog onih koji su pogođeni, a nisu zvijezde na pozornici nego iza i oko nje i zbog podrške koju sam samo od Nine imao tada.

Upitao je pratitelje kako ne razumiju da se državni i lokalni stožeri igraju s glazbenicima i temom koncerata.

"Državni stožer kaže: Možete održavati koncerte po epidemiološkim mjerama, a lokalni stožeri po sistemu ne talasaj i sačuvajmo ugled jer uskoro idu izbori za lokalne šerife (gradonačelnike) i ne želimo zaražene, a i tko će se sada baviti osiguravanjem epidemioloških mjera na terenu kad mogu i ovako dobro živjeti od državne plaće. Dakle, pismo premijeru je trebalo malo drugačije formulirati i usmjeriti.

Država ako želi vidjeti problem umjetnika i umjetnosti bi trebala narediti lokalnoj vlasti da se pa makar i u pola cijene plate koncerti omiljenih vam izvođača i pokazati svima kakvi su na djelu oko organizacija koncerata po preporukama režimskih epidemiologa", napisao je. 

Ostatak objave pročitajte na Tonyjevom službenom Facebook profilu.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!