Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Prelijepu suprugu bivšeg igrača Rijeke upitali koristi li njegove kartice, lijepo im je odgovorila
Instagram

I sama je zvijezda

Prelijepu suprugu bivšeg igrača Rijeke upitali koristi li njegove kartice, lijepo im je odgovorila

Zanosnu Crnogorku Tamaru Vešović na Instagramu možete pronaći pod imenom troublemaker_tb, a zasad ju na ovoj platformi prati više od 71 tisuće obožavatelja.

Tamara Vešović poznata je kao supruga bivšeg igrača Rijeke, Marka Vešovića, a i sama je postala Instagram zvijezda.

Zanosnu Crnogorku na Instagramu možete pronaći pod imenom troublemaker_tb, jer joj je djevojačko prezime Bulatović, a zasad ju na ovoj platformi prati više od 71 tisuće obožavatelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tᗩᗰᗩᖇᗩ ᐯᗴᔕOᐯIᑕ (@troublemaker_tb) on May 26, 2020 at 3:31am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tamara je tako postala jedna od prepoznatljivijih influencerica, a tisuće obožavatelja svakodnevno prate avanture njezine malene obitelji, kao i to kako i što nosi. Naime, par ima i neodoljivu kćerkicu Leonu koja je također postala prava zvijezda Instagrama, baš poput mame.

Poznata WAGS-ica tako je prošlog vikenda odgovarala na pitala svojih pratitelja te se prisjetila dana kada je njezin suprug igrao u Rijeci. "Mislim da svi koji mene prate znaju koliko sam vezana za taj grad i koliko volim te ljude. Ima mnogo divnih uspomena... Forza Fiume", poručila, a zatim je stiglo pitanje o zajedničkim financijama para.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tᗩᗰᗩᖇᗩ ᐯᗴᔕOᐯIᑕ (@troublemaker_tb) on Feb 21, 2020 at 9:59am PST

"Imaš li kao žena sportaša dozvolu da koristiš njegove kartice ili mjesečno primanje?", glasilo je pitanje na koje je mlada ljepotica spremno odgovorila.

"Smatram da to nema veze sa zanimanjem. Nebitno je li ti muž nogometaš, frizer ili direktor banke - za mene u jednoj obitelji ne postoji 'moje, tvoje'. Za mene, muž i žena su jedno pa tako i sve materijalno što se posjeduje je zajedničko", poručila je Tamara koja je često bila na udaru kritika ljubomornih žena kada je u pitanju njezin život, ali i odgoj djeteta, no nikada se nije dala smesti po tom pitanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tᗩᗰᗩᖇᗩ ᐯᗴᔕOᐯIᑕ (@troublemaker_tb) on Jun 20, 2020 at 5:39am PDT

S nogometašem je u sretnoj vezi već više od 11 godina. "Između mene i Marka nikada nije došlo do zasićenja. Bukvalno, vezala bih ga za radijator da se nikad ne razdvojimo. Mislim da smo nas dvoje toliko ludi jedno za drugim da na kraju dana sve različitosti padaju u vodu, jer ne možemo zaspati, a da nismo zagrljeni", poručila je na kraju Tamara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tᗩᗰᗩᖇᗩ ᐯᗴᔕOᐯIᑕ (@troublemaker_tb) on Jul 30, 2020 at 8:38am PDT

Marko trenutno igra za poljski klub Legia Warszawa, no zbog teške ozljede će do studenog biti u Beogradu na rehabilitaciji.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!