Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Fotografija koja je izazvala raspravu: Ljupka Gojić Mikić odgovorila ženi koja je kritizirala odgoj njezine najmlađe kćeri
Instagram

"Prevelika za dudu i kolica"

Fotografija koja je izazvala raspravu: Ljupka Gojić Mikić odgovorila ženi koja je kritizirala odgoj njezine najmlađe kćeri

Bivša manekenka Ljupka Gojić-Mikić odgovorila je pratiteljici na Instagramu koja je kritizirala odgoj njezine najmlađe kćeri.

Bivša manekenka, a danas uspješna poduzetnica Ljupka Gojić-Mikić trenutno je na godišnjem odmoru sa suprugom Mihaelom Mikićem i njihovim kćerima na Malom Lošinju.

Tom prilikom, Ljupka je objavila obiteljsku fotografiju iz šetnje, a nekolicinu njezinih sljedbenika zasmetala je činjenica da je najmlađa kćer u kolicima te da joj je u ustima duda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on Jul 28, 2020 at 6:53am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, Ljupka i Mihael roditelji su tri neodoljive kćerkice neobičnih imena: Jane Sienne, Mile Amelie i Mari Dane koja je rođena u rujnu 2017. godine.

"I duda i kolica, ajmeeee", komentirala je jedna pratiteljica fotografiju, dok su ju drugi upitali je li sada sretnija nakon što je napisala takav komentar, na što je ona brzo odgovorila. "Nije to stvar sreće. Niti nekog posebnog razloga, niti postignuća. Ali kao odgojitelj i psiholog naježim se kad vidim djecu od 3-4 godine da sjede u kolicima umjesto da koriste svoje zdrave noge, a o posljedicama dude za govor u toj dobi da ne pričam."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on Aug 3, 2020 at 6:05am PDT

Zatim se oglasila i 38-godišnja Ljupka, jedna od naših najuspješnijih manekenki.

"Draga gospođo, ja Vama kao psihologu nikada ne bih dala svoje dijete kada bi imalo nekakvih problema. Jedan odgajatelj i psiholog nikada ne bi dao takav odgovor. Dao bi mogućnosti zašto je to tako. Možda je dijete odbilo spavati taj dan, plivalo i kupalo se satima, šetalo dva kilometra, pa je tata otišao po kolica, jer možda uvažavamo potrebe i želje i ostale djece da nastavimo šetati po Lošinju prije odlaska za Zagreb. Možda je Mari bacila dudu dva mjeseca prije potresa, ali od tog dana ju je ponovo uzela! Sad treba biti strpljiv. Sve bi to psiholog i odgajatelj vidio i pretpostavio da nije 'psiholog i odgajatelj' s tri pratitelja", poručila joj je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on Jul 30, 2020 at 5:01am PDT

"Grozna si mama, kako to Mari sjedi u kolicima s nepune tri godine dok setate kilometrima? Užas. Treba to sve prohodati. I drži dudu u ustima pola sata dnevno? Isto užas. Ništa ne znači što priča tri jezika s nepune tri godine i proputovala je već pola svijeta, što si joj posvećena svaki dan, kuhaš joj svaki dan najzdraviju moguću hranu, izložila je svim ljepotama koje postoje, i najdivnijoj obitelji kojoj se pojedine gospođe s Instagrama mogu samo izdaleka diviti.. To je bezveze. MOLIM TE DA NE SJEDNE VIŠE U KOLICA", oduševila je sarkastičnim komentarom i supruga bivšeg nogometaša Eddyja Bosnara, Dina Ćorić Bosnar.

Trebaju li drugi komentirati odgoj tuđe djece?

Rezultati
Ne.: 348 odgovora
Da.: 78 odgovora
  • Ne.:

    82% (348)

  • Da.:

    18% (78)

Vrati se na glasanje

 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!