Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Privatna drama domaće glumice za koju se nije znalo: 'Konačno smo, nakon 35 dana, moja Kaja i ja izašle iz rodilišta'
Instagram

Odvojena od supruga i sina

Privatna drama domaće glumice za koju se nije znalo: 'Konačno smo, nakon 35 dana, moja Kaja i ja izašle iz rodilišta'

Nataša Janjić nedavno je sa suprugom Nenadom Medančićem dobila drugo dijete.

24. srpnja u obitelj glumice Nataše Janjić stiglo je drugo dijete.

Djevojčica Kaja na svijet je trebala stići u kolovozu, no malo je požurila, a sretne vijesti Nataša je podijelila na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on Aug 2, 2020 at 1:26am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Glumica slavi: Nataša Janjić i suprug dobili djevojčicu, stigla nekoliko tjedana ranije 

"I tako danas iznenada. Kompletirali smo vlastiti svemir", napisala je Nataša ispod fotke na kojoj smo djelomično mogli vidjeti nju i tek rođenu djevojčicu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on Jul 24, 2020 at 1:26pm PDT

Podsjetimo, sretnu vijest o trudnoći Nataša je objavila oko Valentinova na svojem Instagram profilu. Inače, Nataša i njezin suprug Nenad Medančić u braku su nešto manje od dvije godine, a upoznali su se preko voditeljice Marijane Batinić i njezinog supruga Mateja Pašalića. Par već ima sina Tonija koji se rodio početkom 2019. godine.

"Konačno smo, nakon punih 35 dana, moja Kaja i ja izišle iz rodilišta. Naime, još sam krajem lipnja, nakon redovitog pregleda, iznenada zadržana na mirovanju i čuvanju trudnoće, odvojena od tada 16-mjesečnog sina. Naravno, nismo očekivali ovakav scenarij, ali nasreću, Kaja je ozbiljna Lavica i sve je ispalo dobro", otkrila je glumica sada za Story.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on Jul 28, 2020 at 11:47pm PDT

"Najteže mi je pala, uz svu brigu i neizvjesnost, kao i preuranjeni porođaj, ta preduga odvojenost od prvog djeteta i supruga koji me zbog pandemije i epidemioloških mjera nisu smjeli posjećivati, niti je suprug mogao biti na porođaju kao prvi put. Srce mi je doista bilo na izdisaju zbog nedostajanja i tuge što ne mogu biti s njima ili ih barem vidjeti, zagrliti dijete. Brinula sam se što mu ne mogu objasniti gdje sam nestala, a da on to shvati, i pitala se hoće li moj izostanak ostaviti traga na njegovu srcu. Uz sve nedaće ove godine, pandemiju i potres koji su nas pogodili, ovi dani spadaju u moje dosad najteže životno razdoblje."

"Konačno smo zajedno kod kuće i uživamo u nadoknađivanju poljubaca i zagrljaja, kao i u upoznavanju brace i seke. Toni je u međuvremenu naučio toliko puno riječi, narastao i postao već pravi dječak."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on Jun 27, 2020 at 2:13pm PDT

>> Domaća glumica podijelila neodoljivu fotografiju s tek rođenom kćerkicom predivnog imena 

"To je najzahtjevnija i najvažnija uloga u mom životu. Ako sam ikad u životu mislila da sam umorna, da sam prebukirana terminima, obavezama i naporima, ovo je, pak, najveći umor, prebukiranost, obaveza i napor, ali najslađi, najisplativiji i najsmisleniji. Iznimno sam ispunjena i sretna. Imam prekrasnu bebu koja jako lijepo napreduje i dala je mom životu novi smisao", zaključila je Nataša.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!