Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Prve fotografije Zorana Mamića i tromjesečne kćeri koju je dobio s 11 godina mlađom i tajanstvenom Senkom
Igor Kralj/PIXSELL, Facebook

Obiteljska idila

Prve fotografije Zorana Mamića i tromjesečne kćeri koju je dobio s 11 godina mlađom i tajanstvenom Senkom

Mediji su za trudnoću saznali u prosincu prošle godine, a 48-godišnji Zoran dijete je dobio s 11 godina mlađom partnericom Senkom Mandić.

Zoran Mamić i Senka Mandić dobili su kćerkicu sredinom svibnja.

Prvi je za trudnoću u prosincu prošle godine saznao RTL Exkluziv kao i to da je malena dobila ime Mara, a 48-godišnji Zoran dijete je dobio s 11 godina mlađom partnericom Senkom Mandić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Ekskluzivno: Zoran mamić i Senka Mandić čekaju bebu

A da bivši nogometaš, trener i sportski direktor Dinama uživa u očinskoj ulozi, dokazale su fotografije portala Story snimljene prošle nedjelje u zagrebačkom parku Maksimir. 

(FOTO: Facebook)

FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE OVDJE!

Prvi je ovo put da je Zoran snimljen u šetnji sa svojim curama, 37-godišnjom Senkom i tromjesečnom kćerkicom. Sretni roditelji, u jutarnjim satima prošetali su svoju mezimicu jednim od najljepših zagrebačkih parkova, nakon čega su okrijepu potražili u obližnjem kafiću. 

Zoran je lijepu Senku u poznao u Dubaiju, u kojem je ona radila na rezervacijama stolova u jednom francuskom restoranu, a prije sretnih vijesti par je bio zajedno oko godinu dana. Zoran iza sebe ima dva braka te je i djed. Naime, kćer Nina 2018. godine rodila je kćerkicu iz propale veze sa zagrebačkim reperom Josipom Jakopecom Jopom.

(FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

Prvi brak s Vanjom Mamić trajao je 17 godina, a u njemu je dobio sina Brunu i kćer Ninu. Par se rastao 2010. godine, a šuškalo se kako im je presudila njegova nevjera. 

(FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL)

Iste godine otkrivena je veza Zorana i Ane Šikić koja se i ranije spominjala kao dugogodišnja Mamićeva ljubavnica. Nakon četiri godine veze par se vjenčao, no taj je brak potrajao samo dvije godine. Navodno je Zoran ostavio suprugu zbog manekenke Antice Filipović Grčić.

(FOTO: Igor Soban/PIXSELL)

Mamić je ljubio i bivšu manekenku Dariju Crnjaković, blisku prijateljicu Ive Jerković, koja se zbog njega preselila u Saudijsku Arabiju.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!